reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama
Dziewczyny została mi jeszcze jedna karuzela, pianinko i panel w jednym do sprzedania https://plus.google.com/photos/10843...CMGdzbzsq7ntCg oddam chętnie za 50zł plus 13 zł jeśli dobrze pamiętam za przesyłkę. Nie mam już gdzie tego trzymać a ciągle dochodzą nowe zabawki ;/
Chętnie pozbędę się również leżaczka bujaczka od 0-18 kg firmy Bright Starts model Żabka jest świetny i moim skromnym zdaniem lepszy niż Fisher Price bo też mieliśmy ale już sprzedany :) Leżaczek bujaczek krzesełko Bright Stars od 0-18 kg z wibracjami Wrocław Fabryczna • OLX.pl (dawniej Tablica.pl). Do sprzedania mam jeszcze śpiworki 0-6 m firmy Steiff Śpiworki Steiff Słonik i Mały Cyrk-Miś - Bliźniaki Wrocław Fabryczna • OLX.pl (dawniej Tablica.pl). Gdybyście miały jakiekolwiek pytania piszcie na priva.

Sprzedam ubranka na chrzest dla chłopca i dziewczynki. Rozmiar z metki 62, ale z powodzeniem pasuje na 56 jak i 68. Ubranka nie noszą żadnych śladów użytkowania, gdyż dzieci miały je na sobie tylko przez godzinę. Tyle co w kościele. Potem trzeba było szybko rozbierać do bodziaków ze względu na upał. Zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć.
Koszt ubranek, po 100zł za komplecik.

20140710_173309.jpg
20140710_173449.jpg
20140710_173550.jpg

Załączniki

• 20140710_173309.jpg
    20140710_173309.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 86
  • 20140710_173449.jpg
    20140710_173449.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 81
  • 20140710_173550.jpg
    20140710_173550.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 98
Mam do sprzedania wózek ABC Zoom 3 w 1. Kolor sand dar brown, model z 2012r. W zestawie: gondole, spacerówki, foteliki Maxi Cosi. Dodatkowo w zestawie 2 adaptery do gondoli lub fotelików, oryginalne parasolki, osłona przeciwdeszczowa, osłonki na nóżki na chłodne dni. Stan wózka oceniam na b. dobry z drobnymi śladami użytkowania.
W grę wchodzi odbiór osobisty z Lublina, bo z wysyłką trochę ciężko by było.

reklama
Sprzedam wózek EasyWalker duo - czerwony - za 2200,-
w skład zestawu wchodzi:
- wózek (stelaż)
-2 gondole
-2 komplety adapterów do fotelików maxi cosi
-folia przeciwdeszczowa do spacerówki i gondoli
-wszystkie rurki pozwalające zamontować różne kombinacje spacerówka/gondole, gondola/gondola, gondola/fotelik samochodowy
- możemy się domówić na sprzedaż fotelików Maxi Cosi Cabriofix (ok 2 miesięcy)
Wózek do obejrzenia w okolicach Wrocławia. Zdjęcia mogę podesłać na maila.

Cześć :)
Czy oferta jest jeszcze aktualna?
Do sprzedania jest sam stelaż z gondolkami?

Pozdrawiam,
kozul

Do góry