reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

Witajcie ja mam do sprzedania po atrakcyjnej cenie nowe oryginalnie zapakowane dwa mleka Enfamil AR mleko początkowe dla dzieci z tendencją do ulewań i oryginalny, niemiecki SAAB SIMPLEX wszystko nowe nie otwierane, zainteresowanych proszę o meila pozdrawiam.

reklama
Kurteczki Hello Kitty, rozm. z metki 74, ale spokoooojnie dluzej - u nas do roczku:) Stan bdb, kazda na kapturze ma deliktana plamke - wlasnie je zobaczylam (na drugim zdjeciu) Bardzo fajne, na polarku:) 45zl/2szt lub 25zl/1szt 2012-10-27 12.23.41.jpg2012-10-27 12.24.26.jpg

Komplety czapka + szalik Reserved 6-12m-cy, stan idealny, na moje roczne dziewczyny dobre, ale mamy pelno innych, 25zl/2komplety
2012-10-28 13.46.55.jpg

Białe z różowymi lamówkami bluzy 5-10-15 rozm. 80 posluza dluzej, stan bdb, bez plam i dziur, jedyne "ale" to brak tych zawieszek przy zamku pomagajacych przeciagnac suwak, 22zl/2szt

Fioletowe bluzy Reserved Kids rozm 9-12 80cm posluza dluzej, stan idealny,
24zl/2szt

Zobacz załącznik 512670Zobacz załącznik 512671

inne ciuszki po dziewczynach, rowniez bardziej chlopiece:)
https://picasaweb.google.com/takamycha/CiuszkiNaSprzedaz?authkey=Gv1sRgCOO17dqxhJCsQA#

Załączniki

• 2012-10-28 13.46.12.jpg
    2012-10-28 13.46.12.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 42
  • george kurtki.jpg
    george kurtki.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
dziewczyny poszukuje lekkiej spacerówki z oslonkami na nózki moze byc jedno za drugim a moze byc obok siebie
ponadto body z dlugim rekawem dla chłopca rozm 74 i dla dziewczynki rozm 68
pozdrawiam

Witam Wszystkie Mamy,

ja polecam matę edukacyjną Iggymats, jedyny taki duży rozmiar na rynku 120x120. Miękka ( gabka 3cm.), praktyczna, posiada ograniczniki uniemożliwiające wychodzenie Maluchom poza obszar maty. Atestowane materiały. Nowa! Pomaga w codziennym funkcjonowaniu. Idealna przy Blizniaka, Trojaczkach..słuzy na dłuższy czas, na kilka etapów Maluszków, a dzieki temu, że jeden z boków jest odczepiany, może służyc również starszym dzieciom.POLECAM

Mata/kojec - wiek 0-2 lata. NOWOŚĆ! Duża 120x120cm (2765914662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mata edukacyjna z bokami-NOWOŚĆ! Duża 120x120cm (2765893767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witajcie,mam mase ciuszków po swpoich chłopakach,spodnie sweterki,bluzeczki,kombinezony zimowe,bodziaki itp. Chyba ze 3 kartony...od rozmiaru 68 albo 74 do 80,naprawdę polecam.

Kombinezony jednoczęsciowe w rozmiarze 74 zielony i niebieski,dwuczęsciowe w rozm. 80 użyte 2 razy

Dziewczyny, mam do sprzedania MEGA PAKĘ ubranek w rozmiarze 56 po dziewczynach (body, koszulki, półśpiochy, śpiochy, pajacyki- wszystko z długim rękawem), do tego dwie pary spodni jeansowych, sukienkę, spodnie materiałowe (48 sztuk + 5 par niedrapek). Ubranka są w naprawdę dobrym stanie, używałyśmy ich raptem 5 tygodni:)

Proszę o informację na priv, jeśli któraś z Was będzie zainteresowana. Prześlę również zdjęcia.

Dziewczyny, sprzedam ubranka dla dziewczynek (rozmiar 56 Mega paka - około 50 sztuk, bielizna), trzy pary spodni ciążowych, rozmiar XL (dwie pary jeansów i jedne materiałowe) oraz poduchę kabana dla przyszłych mamuś:)

Zainteresowane proszę o info na priv

reklama
Do góry