Aktualnie mam 33 dzień cyklu na aplikacji pokazuje że okres spóźnia się 4 dni wczoraj test negatywny dzisiaj też.Miala któraś tak podobnie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacja może się przesunąc, co powoduje przesunięcie miesiączki.Aktualnie mam 33 dzień cyklu na aplikacji pokazuje że okres spóźnia się 4 dni wczoraj test negatywny dzisiaj też.Miala któraś tak podobnie ?
A ile wam się zdarzało takie przesunięcie ?Każda kobieta ma tak z raz w roku przesunięcia okresu są normalne, organizm to nie maszyna.
Ja raz miałam o 14 dni. Po prostu miałam cykl bezowulacyjny i mi się tak rozjechał. A każda kobieta przynajmniej raz w roku ma cykl bezowulacyjny i to normalne.A ile wam się zdarzało takie przesunięcie ?