reklama
jakos malo odwazna jestem:-) mialam dzisiaj zakladać mozemy spotkać sie gdzies w zacisznym miejscu w centrum zeby kazda bez problemu trafila lub zapraszam do mnie jesli macie taka ochote. mi najbardziej pasuje od pon-pt miedzy 9-16.dostosuje sie jednak do reszty,moze byc nawet popoludniu. czekamy na chętnych!!! pisać!!!!:-):-):-)
to moze umowimy sie wstepnie na wtorek?macie jakies propozycje co do miejsca? tak jak pisalam wczesciej zapraszam rowniez do mnie okolice turzynu. choc ja dostosuje sie do ewy i dzieciaczka mozna gdzies blizej galaxy czy kaskady?moze castelari na bloniach?w tygodniu jest tam spokoj.mozna polaczyc ze spacerkiem luzne propozycje:-)
monika2412
Fanka BB :)
Hej co zajrzę nie zdążę doczytać i odpisać bo moje dziecko ma szał na wspinaczkę. Ja niestety w tygodniu nie dam rady mąż pracuje w Szczecinie i dojazdy mu zajmują czas potem zajęcia dodatkowe dzieci i robi się noc. W weekend kolejny zjazd normalnie czuję się uwięziona w domu. Jeden mam wolny weekend 19 i będę z moim na Szczecinie i chcę go zaciągnąć na targi przy okazji to może 19 wygonie mojego do brata i możemy się spotkać?
reklama