iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej mala czarownica,widze ze ty majowka wiec zapraszam cie na nasz glowny wateczek do pozostalych majoweczek )))) Maj 2008 - Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mala czarownica,widze ze ty majowka wiec zapraszam cie na nasz glowny wateczek do pozostalych majoweczek )))) Maj 2008 - Forum BabyBoom
A czy w momencie gdy czuje sie ze porod sie zaczyna to mozna sobie zaaplikowac czopki glicerolowe aby zrobic kupke w domu a nie na sali????
mala czarownica, widze żę nadal tu jestes
hej kobietki ja mam termin na 27 maja,a na ostatniej wizycie 3 maja lekarz po zbadaniu stwierdził, że mam rozwarcie na luźny palec i poród nastąpi wcześniej powiedział , że przed 12 maja może być już po, a jeśli nie to 12 maja mam się zgłosić do kliniki i będę miała wywoływany poród i mam pytanko czy któraś z was miała takie coś?? proszę o komentarz jak to jest i czy długo trwa. Jest to mój drugi poród, a z tym pierwszym nie było łatwo męczyłam się strasznie, skurcz za skurczem a dzidzia nie chciała wychodzić dopiero po całym dniu stwierdziła, że to ten moment- wspaniałe przeżycie!!
Mam nadzieje, że z drugim pójdzie łatwiej, a okarze się za 7 dni szybko zleciało - przyznam się że mam stracha, pozdrowonka czekam na komentarze