reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

GOSIAK haha Lenka! nie chce jeśc.... nawet nie piszę co zjdaa bo mnie zamkna za glodzenie dziecka:baffled: wypieła się na mleko i nie otworzy dziuba jak widzi butlę... nie bedzie jeśc i już. trochę łyżeczką jej kleiku dałam... ona mnie wykończy tym szamaniem swoim... ma teraz nutramigen 2 i nie chce go jeśc. jest taaak słodki że to ludzkie pojecie przechodzi!mnie gębą krzywi. ona nie przyzwyczajona do słodkosci bo pije tylko wodę, kaszek nie dostaje tylko kleik ryżowy ten naturalny. a tak do owoce i warzywa... nie wiem co mam zrobic...

reklama
O kurcze to niedobrze, że nie chce jeść. A nie można tego nutramigenu jakoś zmieszać z innym mleczkiem żeby mniej słodkie było? Właśnie można karmić łyżeczką jak z butli nie chce ale to pewnie się zamachasz na śmierć zanim zje. Nie wiem co Ci doradzić bo moja chętnie cyca doi

Asitko doczekasz się i Ty fasolki, brzuszka i wkurzającego w końcu suwaczka:D
a póki co cioteczko forumowa trenuj cierpliwość:p bo Nadusia jak siedziała tak siedzi;)

Paulinko ale fajny ten Twój Miki hehe:)

Agacyndkaaaaaa czyli się rozkręca skoro regularne skurczaki i już co 4 minuty:) no pięęeęknie:) oby tak dalej!!

Gosiaku do jakiej 40tki!! zlituj się;) miało być przed czasem, miałam leżeć itp... a teraz gonię, latam i niiiiiiicccccc.. drugiego ktg miałam nie doczekać a tu jeszcze się okaże,że przenoszę...hahahhaa... eeh.. wcale mi nie do śmiechu...

Sihayko wiem wiem kochana, że jest Ci nie do śmiechu... Mam nadzieję, że Nadunia nie każe nam tak długo na siebie czekać. Pochodź jutro po schodach dużo bokiem, podobno pomaga albo co dwa stopnie i może jakoś pójdzie.

Domik a Lenka nie może innego mleczka pić?

GOSIAK no właśnie nie może...ona alergik...prawdopodobnie skaza białkowa...

A mnie w szpitalu zabroniły połozne chodzic po schodach. mówiły, że to wcale nie jest dobre. kazały windą jeździc:-p

Co tam u mnie? Wypadl balonik. Razem z czopem calym... Rozwarcie na az uwaga uwaga uwaga... 2 cm ... :) caly czas bole z krzyza. Polozna kazala isc wymoczyc brzuchol pod prysznic i zobaczyc co sie stanie. No to stalam pod tym prysznicem przez 20 minut i nic. Dalej skurcze...

Gosiu niech Sarunia rosnie i na wadze tez przybiera bo chucherko bedzie :-)) powiem Ci ze co chwile ktos dzwoni wiec jakos nie brakuje mi rozmow :-) a jak wpada polozna to z nia sobie gadam :-) ja raczej naleze do outsiderow :-)

Sihayka nieee nie przenosisz. Jeszcze tydzien przed Toba :-) Naduska wyskoczy z mamy na dniach :-) tylko Aniele zobaczy i od razu wyjdzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agacyndo kciuki!! moze sie rozkreci!zycze Ci tego z calego serca! a co!:-) niech mala juz bedzie.:-) calusy i buziaki !trzymaj sie kobito:-*

domik malej przeszla goraczka.wraz z nadejsciem pewnej paczuszki:-) :-) zachwycona ksiazeczka i broszkami.:-) jestss wislka! a tak na serio to rano jeszxze zagoraczkowala ale od tej pory cisza i wracadziewczyna do formy:-) :-) ale powiem Ci ze.od tygodnia.sciga Lenke.z tym wybrzydzaniem jedzenia.Wybredna sie zrobila .Wczesniej jadla wszystko:obiadki,deserki ,kaszki ,kleiki no i mleko a teraz:mleko ,morelki (tylko z hippa) i zupki jarzynowe (tylko.z bobovity)..i tyle..... i co ja mam z nia zrobic??

gosiak a jak Sara? ile.wazy?jak sie macie?

sihayko jak tam??

ide kimac poki aferzystka spi;-)

reklama
Do góry