reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

agacyndo na pewno nie zostawia was od tak .Jestes po terminie wiec pogonia mala .Tylko nie wiem jak to u Ciebie w szpitalu na weekend jest.Bo u mnie nic nie robia,zero prowokacji itd A ze cos tam cie pobolewa jak na @ to ok.Czyli cos sie dzieje.Ale mozesz to zglosic ,moze Cie zbadaja i sprawdza czy cos sie dzieje.

Edit.Ej jak od krzyza to skurcze.Ja mialam krzyzowe bole(masakra).Wtedy bardziej napieprza krzyz niz brzuch.Masz mozliwosc prysznica?? Wtedy by sie to ukierunkowalo.Ja jak poszlam pod prysznic to z skurczy co 10 min zrobily mi sie co 2min i to same konkrety.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja trafiłam do niej po całym łańcuszku poleceń... tzn koleżanka mi ją poleciła, a koleżance ktoś tam i tak dalej...
i cały łańcuszek jak dotąd zadowolony bez najmniejszych zastrzeżeń:)

Ikee mamy tylko na drugim końcu krakowa dosłownie... my na wschodnim krańcu miasta mieszkamy a ikea przy zachodnim wjeździe i dlatego mi tam nie po drodze hehe... no ale może faktycznie będzie trzeba się wybrać...

edit
Noelle a z tego co ja wiem to te krzyżowe są nawet lepsze niż od brzucha;) tzn bardziej bolesne ale bardziej efektywne:D więc Anielkooooo ciśnij...;) Agacyndka zaciskaj zęby;)

Ostatnia edycja:
Sihayko czekamy na owu, ale raczej nadziei brak, bo Łukasz na szkolenie jedzie... Najwyżej za miesiąc spróbujemy:) Mikołąj jest Łobuzem strasznym:) Rozpieszczony jak tylko się da:)) Tak więc w naszym domu rządzi synuś:) Obecnie ma dni marudy, bo idzie kolejny ząb... 14 już... Teraz siedzi i je. Sam oczywiście, bo już opanował technikę jedzenia widelcem i łyżeczką. Rączka też czasami pomaga:))) Mówić też jakoś tam zaczyna... Dzisiaj np. słyszę z łazienki: maaaamaaaa więc wołam do niego gdzie jesteś synulciu? A on do mnie Tam! Ja w śmiech i pytam gdzie? A on znowu No tam jeśtem:) Czasami mu się uda:)
27072013734.jpg

Załączniki

• 27072013734.jpg
    27072013734.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 26
AGACYNDA trzymaj się dzielnie i a nóz Anielka wyskoczy bo cioteczka ładnie ją prosi :tak: Anielko prosze wychodź z brzuszka mamusia bo ciocia chce Cię zobaczyć i to bez ociągania się prosze :-D
SIHAYA oj jak ja bym chciała żeby mi się nudził suwaczek ciążowy :-:)-:)-( trzymaj się dzielnie i Nadusie poganiaj do wyjścia bo cioteczka z tych niecierpliwych jest :-D
PAULINKA ale Ci zadroszczę takiego szkraba :zawstydzona/y:

sihayo roznie to bywa.Ja mialam krzyzowe 27 h i osiagnelam w tym czasie zawrotne 3 cm;-) ale ja to raczej zawsze jakis wyjatek stanowie.;-)

agacyndo jak tam??

asitko doczekasz sie kochana:-* :-*

Noelle za godzinke pojde pod prysznic to sprawdze co tam z tymi bolami wyjdzie... Bo wlasnie A przyjechal wiec wole pokorzystac troche z jego obecnosci. A bole mam tak co 4 minuty ale cichna po niecalej minucie... Wg poloznej i ktg to narazie sa skurczyki i mozliwe ze przejda w ogole. :/

Sihayko to zamiast jutro na spacer w plener to do ikei Malzowego wyciagnij :-) nooo chyba ze sie zdecydujesz na porodowke to juz po porodzie na zakupy sie udasz :-)

Paulinko ale masz przystojniaka w domu :-) smieszek Ci sie trafil :-))

Asitko doczekasz sie swojego ciazowego bebolka i pyszczenia heheheheh :)

Edit
Melduje ze po prysznicu brak nasilien i oslabien ... Bole z krzyza co 4 minuty z zegarkiem w reku. Boli jak **

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAULINKA ale masz ślicznego synusia!!!
ASTTKO zobaczysz i Ty będziesz miec niedługo suwaczek. a co tam...nawet dwa sobie wstawisz:-D
NOELLE jak mała? dalej goraczkuje?
GOSIAK z tego co wiem to wszedzie mówią, że dzieciaką karmionym piersią nowości wprowadza sie po 6 miesiącu. najlepiej jak zapytasz lekarza. Sara ma jeszcze czas:)
AGACYNDA trzymaj się dzielnie kochana!!!!! będzie dobrze.
SIHAYA Nadusia weźmie Cię z zaskoczenia:)

ojoj... pamiętam jak miałam bóle krzyżowe i brzuch dołem bolał... 3 dni!!! masakra, a rozwarcie ledwo na palec... mnie pod prysznicem skurcze mniej bolały, za to jak wyszłam było od nowa... Jedną nockę to budziłam się jak w zegarku co 7 min a potem co 4. a drugą nockę cała przechodziłam... myślalam, że po scianach w pokoju będę chodzic. dobrze, że sama byłam...

reklama
Agacynda no coś tam Sarka rośnie ale przystopowała trochę z przybieraniem na wadze :) No właśnie z jednej strony fajna sala jednoosobowa bo sobie robisz co chcesz a z drugiej czasami fajnie z kimś pogadać. Mam nadzieję, że Ci się rozkręci akcja!!! Trzymam mocno za to kciuki! Ja nie miałam cewnika tylko oksy więc nie wiem nawet co to jest ani jak działa ale mam nadzieję że nie będzie Cię długo Anielka męczyła i w końcu wyskoczy. A jedzenie w szpitalu jest the best ;) ja to wiecznie głodna byłam tam

Pianko dziękuję za odpowiedź ;) Na nastepnym szczepieniu w październiku zapytam pediatrę :) Bo właśnie tak jak Domik pisze że niby po 6mcu się rozszerza ale już właśnie któraś z kolei mama piersiowa mi mówi że już wprowadziła inne pokarmy stąd moje pytanie :)

Sihayko daj suwaczkowi dojść do 40 ;)

Paulinko słodki ten Wasz łobuziak :) Hehe uśmiałam się z historyjki "tam jestem" :DD

Asitko doczekasz się na pewno niejednego takiego łobuza &&&&&&

Domik jak Lenka dziś?

Do góry