reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Dziewuszki wy mnie nie straszcie ze ten cewnik nie pomaga, bo to cholerstwo boli jak diabli... az musialam jogurt odlozyc bo mnie takie bole lapia przy tym. :szok: wlasnie dostalam tak fantastyczny obiad, ze padne... a sniadanie jakie bylo mhm... na sniadanie bulka z jednym plasterkiem pomidora i jednym plasterkiem jajka...
szal cial. a na obiad zupa ktora wylalam do zlewu i kluski slaskie z blizej nieokreslonym czyms, rowniez sie pozbylam. i kobieta ma nabrac sil przed porodem? ahaaa

reklama
no ten cewnik to seednio pomaga.Poza tym on max 2-3 cm zrobic moze bo do tylu tylko sie da ten balonik na koncu cewnika napelnic.Ale moze ruszy:-* :-* :-*

u nas cudowna pogoda.Idziem powylegiwac sie w ogrodku.

Noelle to myslisz ze podadza mi oksy jeszcze?

ja nie wiem nawet jaka pogoda, ale slonce swieci :) zazdroszcze wylegiwania sie na ogrodku... mmm...

Właśnie wróciłam z zakupo-spacerku;) jest taaaaaaaaaaaaaakaaaaa piękna pogoda achhhh.... bajka po prostu!!
Nadusia wyłaź i na spacer jedziemy!!;>
Noelle fajnie masz z tym ogródkiem... my jak nic się nie ruszy to jutro uderzamy na działkę pokorzystać ze słońca:)
A teraz byłam w dwóch pobliskich sklepach z materiałami - potrzebuje kupić materiał na zasłony do sypialni i dla Nadusi. Niestety nie było tego co szukam:( chyba będę musiała się wybrać do hurtowni firan i zasłon ale taki wypad to już muszę odłożyć na późniejszy termin, co by nie zacząć rodzić na drugim końcu miasta;) bo mogę przez korki się nie przebić i urodzić wśród firanek hahaha....

Pianko to ja z chęcią się tak zdziwię jak Ty z córą:D

Asitka o jakim Ty przytuciu piszesz hehe... przy Twoim samozaparciu, rowerku, hula hopie itp... nie ma szans na brzuszek... - inny niż ciążowy:)

ooo Paulinka:) co tam u Ciebie?? czekamy na owlkę?:D Jak Miki??

Agacyndka współczuję posiłków ja bym tam padła przy moim spuście:D dobrze, że mama i A Cię dokarmiają:)
Trzymam kciuki żeby balonik pobudził Anielkę skoro oksy nie chcesz &&&&&& choć chyba faktycznie oksy lepiej działa... z resztą pieron wie.. na każdą działa coś innego tak naprawdę:)
No Anielcia!! koniec zabawy w chowanego, wychodzimy!! raz raz!!

Anulk@@@@@@ hoooop hoooop?? a Ty kobieto gdzie tak znikasz?;)

edit
rety.. zaczynam nie lubić mojego suwaczka...
ja do końca weekendu nic się nie zmieni to go chyba usunę:|

Ostatnia edycja:
agacynda ja w 4 dni w szpitalu schudłam 2 kg :-D a tak boli Cię okresowo po tym cholerstwie? może zapytaj położną czy to tak ma być :baffled: Noelle podpowiedz :happy: a USG ci robili? ile Anielka teraz waży? a coś mówili czy mała już nisko jest? mi podczas badania doktorka przebiła niechcący pęcherz..o dziwo wcześniej chyba z 5 różnych mężczyzn-lekarzy badało i nic się nie stało a kobita tylko ruszyła i bęc - zdecydowanie najbardziej niedelikatna była :wściekła/y: i tylko tekst: ups cholera pęcherz przebiłam, no teraz to już na pewno dzisiaj Pani urodzi :sorry2:a oksy pewnie i tak później dostaniesz..
Sihaya no śmiesznie by było jakby Ci wody wśród firan odeszły, słyszałam że wieszanie firanek przyspiesza ale żeby samo oglądanie..:-D może przynajmniej Nadia by miała darmowe zakupy w tym sklepie :-D

Oj Sihayko z takimi pysznosciami jakie serwujesz to napewno bys padla hihihihi
Ponoc oksy lepiej dziala ale wieksze bole sa... Wyobrazilam sobie Ciebie rodzaca wsrod firanek hehehe bo padne :D biale te firanki ? :D hihihi

Noelle no pewnie jak juz zaczeli cos robic to skoncza, nie? A nie zostawia i lez sobie babo.

Pianko to juz nie bol okresowy. Z krzyza mi ida bole teraz juz i rozplywaja sie po brzuchu... Usg mi wlasnie nie robili, nie wiem czemu. W sumie to tutaj w gabinecie nie widzialam nawet aparatu. A moze z emocji po prostu nie zwrocilam uwagi. Ktg dzisiaj mi robili no i ten nieszczesny cewnik wsadzil gin. Mowil tylko ze Mala napiera mocno glowka, ale ze szyjka jeszcze twarda. Stad ten balonik... Ile wazy Anielka to nie wiem. Ponad 3 kg napewno.
Milo ze Ci niechcacy babka pecherz przebila :| na szczescie w tym szpitalu jest 4 ginekologow facetow.

Może przynajmniej byłoby mi miękko w tych firankach... i tak jak w morksich falach..:D hahahaa.....
Nie padaj Agacyndko tylko rodź ze śmiechu!!:p
a kolor zasłon do sypialni potrzebuje fioletowe-sliwkowe a do Nadusi białe:D
Jak bóle z krzyża Ci idą to chyba dobry znak, co?;>

A moja gin jest kobietą i okazem delikatności:] ale ja już ją tu nie raz zachwalałam pod każdym względem więc nie będę się powtarzać;) dodam tylko, że po ktg we wtorek badał mnie facet i do delikatności to mu duuużo brakowało:/ widocznie równowaga w przyrodzie musi jednak być;)

reklama
No chyba Sihayko dobry... :) ale bolesny. :p
A macie gdzies Ikee? Bo tam maja piekne zaslony...
Nigdy nie bylam u gin kobiety... Od zawsze do facetow chodze...

Do góry