reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spacerówka idealna

Mrs.mama

Fanka BB :)
Dziewczyny poszukuję spacerówki "idealnej" o ile taka istnieje 😁 zależy mi na tym aby była lekka, intuicyjna, kompaktowa no i przede wszystkim aby można było ją łatwo złożyć i rozłożyć. Fajnie gdyby zajmowała mało miejsca w bagażniku. Mam małe auto i mało miejsca. Macie coś godnego polecenia??

reklama
Cybex coya 🙂 składa się do naprawdę małych rozmiarów - po złożeniu go można wziąć go jako bagaż podręczny do samolotu.
IMG_4792.png
IMG_4793.png

Cybex coya 🙂 składa się do naprawdę małych rozmiarów - po złożeniu go można wziąć go jako bagaż podręczny do samolotu.
Zobacz załącznik 1526372Zobacz załącznik 1526373
O super. Właśnie o takie coś mi chodzi aby spacerówka zajmowała naprawdę mało miejsca. A jak sobie radzi w terenie? Zbliżają się wakacje więc nie ukrywam że będziemy nie tylko w mieście ale i na terenach gdzie jest piasek, kamienie itd

O super. Właśnie o takie coś mi chodzi aby spacerówka zajmowała naprawdę mało miejsca. A jak sobie radzi w terenie? Zbliżają się wakacje więc nie ukrywam że będziemy nie tylko w mieście ale i na terenach gdzie jest piasek, kamienie itd
No to tutaj będzie minus - ma małe kółka. To wózek do miasta, na asfalt czy kostkę. Po piasku, kamieniach itd jest ciężko.

No to tutaj będzie minus - ma małe kółka. To wózek do miasta, na asfalt czy kostkę. Po piasku, kamieniach itd jest ciężko.
Cenna uwaga 🙂 docelowo wózek będzie używany na drogach normalnych, natomiast często podróżujemy więc zależy mi na tym by wózek łatwo się składał i rozkładał a przy tym zajmował mało miejsca

Ja mam lionelo Julie one. Ale na piasek ciężko.
A idealna spacerówka nie istnieje :p
Dla mnie idealna spacerówka to taka która zajmie mało miejsca, będzie lekka oraz najlepiej by się sama składała i rozkładała 😂 a jeszcze jak by sama jeździła to już wogole 😁 na pewno musi być zwrotna i łatwo się dała prowadzić no i aby dziecko czuło się w niej dobrze 🙂

Cenna uwaga 🙂 docelowo wózek będzie używany na drogach normalnych, natomiast często podróżujemy więc zależy mi na tym by wózek łatwo się składał i rozkładał a przy tym zajmował mało miejsca
To pod tym względem się sprawdzi 🙂 łatwo się składa, rozkłada i naprawdę zajmuje bardzo mało miejsca w bagażniku (dla mnie to było bardzo ważne). Jest lekki, bo wazy 6 kg, zwrotny i dobrze się go prowadzi. Rozkłada się całkiem do pozycji leżącej, więc uciąć komara też jest jak 😆

reklama
Dla mnie idealna spacerówka to taka która zajmie mało miejsca, będzie lekka oraz najlepiej by się sama składała i rozkładała 😂 a jeszcze jak by sama jeździła to już wogole 😁 na pewno musi być zwrotna i łatwo się dała prowadzić no i aby dziecko czuło się w niej dobrze 🙂
No widzisz, a dla mnie jeszcze jednak się liczy duży kosz pod wózkiem I koła, ktore dadzą radę na starych popękanych płytach.. I z regulowana raczka :/
Lionelo jest mały, lekki, składa się ok guzikami na rączce (poza tym, że trzeba położyć oparcie). Jak dla mnie plusem była torba w zestawie, więc na podroz chowam i mam na ramie, a nieużywany się nie kurzy, generalnie zostawiłam i mam teraz też dla córki. Nie mam kłopotu, żeby ją (jakeis 11kg) wnieść gdzieś z wózkiem.

Do góry