reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Jeju... mocno Cie tule. Wiem jak to boli... wiem co przezywasz... Takie straty nie powinny się zdarzać 🥺 czy pierwsza ciążę również straciłas na tak późnym etapie? Znasz powód pierwszej straty?

Absolutnie nie myśl, że 'coś zrobilas'. Nie ma w tym nawet najmniejszej Twojej winy. To, że przeprowadzasz badania, rozmyślasz nad różnymi rozwiązaniami świadczy jak jesteś odpowiedzialna i waleczna osoba. Nie powinnaś mieć sobie nic do zarzucenia. Wiem, ze to brzmi brutalnie, ale takie historie niestety się zdarzają - jak i mnie - i nie ma w tym niczyjej winy. Mój Synek miał wade rozwojowa, mimo naszych prawidłowych kariotypow. Walczyliśmy o niego jak tylko mogliśmy. Nie patrzyliśmy na nic innego, jego dobro było najważniejsze. Mimo to - ta historia nie skończyła się szczęśliwie.

Tak się składa, że byłam w życiu 4 razy w ciąży I wszystkie te ciąże uzyskałam dzięki metodzie in vitro (tylko dwie z tych ciaz skończyły się szczesliwie). Jeśli będziesz miała jakieś pytania to jestem. W drugiej procedurze robiłam również badania genetyczne zarodkow.

Daj znać jak Twój wynik i co powie genetyk. Trzymam kciuki i jestem pewna, że Twoja historia, mimo że pewnie momentami trudno w to uwierzyć, zakonczy się szczęśliwie. 🍀

Do góry