reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

U mnie był problem z łożyskiem. Prosto mówiąc nie podjęło pracy. Wszyscy mówili, że to dobrze znać przyczynę ale mnie cały czas boli myśl, że to mój organizm zawiódł. Mój synek się męczył a ja nawet tego nie poczułam.

Doskonale Cię rozumiem. Dopiero kiedy sama straciłam synka zaczęłam doceniać to co mam. Każdego dnia dziękuję Bogu że moje dzieci są zdrowe.

Ja dlatego się zdecydowałam spróbować. Ta pustka zżerała mnie od środka.  To nie jest tak, że zachodząc w kolejna ciąże przestałam myśleć o synku. Myślam jeszcze więcej.Ale z czasem te myśli były spokojniejsze.

Myślę że Ty też z czasem zauważysz różnice w zachowaniu Twojego synka. Musisz tylko dać wam szanse. Każdy dzień który spędzacie razem jest jak mały kroczek do odbudowania waszej więzi. I pewnego dnia zacznie wołać mamo równie często co tata.

Do góry