reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

My nie chcemy teraz. Już.. Chcemy kiedyś. Walczę o psychikę, o to by móc wyjść z domu bez strachu czy ataków paniki. Czy żeby wsiąść za kierownicę.. Ja chce mieć jak by cel. Czyli że chce wiedzieć że będę mogła być znowu mama.. Chce mieć po co życ.. Cel by wyjść z żałoby.. Cel w życiu.. Bo narazie ten cel w życiu straciłam  :(

Tak narzeczony też chce kiedyś.. Chodzi też mino syna.. Żeby nie był sam.. Jak widzę jak on patrzy jak inne dzieci się bawią że swoim rodzeństwem serce mi sie kraje.. Resztę zadaje tylko pytania.. Dlaczego.? Mówi mi że on chce braciszka..  Więc też myślę o nim.. Żeby nie był sam.. Może za rok dwa.. Nie wiem

.

Teraz inaczej patrzę na to jak ktoś ma zdrowe dziecko.. Czasem wydaje mi się że ja bardziej doceniam to że ktoś ma zdrowe dziecko niż ta osoba sama.. Po takim przezyciu na świat inaczej się patrzy.. Ale wiem jedno mam ogromną pustke w sobie.. I wiem że chciała bym trzymaćcały świat w rękach.. Mam nadzieję że Bóg mi da te szansę :(

Do góry