reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Dziękuję że jesteś z nami, dziękuję za słowa otuchy. Ja boje sie że nikt by nie zajął się mną poważnie jeżeli bym chciała jeszcze dziecko.. Że powtórzyła by się Historia.z jednej strony nie chce żeby Szymon był sam gdy nas zabraknie.. A z drugiej strony boje sie że nie dała bym rady.. Jestem wykończona psychicznie tym wszystkim.. Śmiercią malutkiego.. Tak jak i moim 14to miesięcznym pobytem w szpitalu :( może kiedyś Bóg mi zesle to szczęście że znowu będę mamą a mój aniołek będzie czuwał nad nami.. Barodzo bym chciała. Ale nie w najbliższych latach..

A dlaczego Twoi znajomi stracili dziecko? I po jakim czasie odważyli się na kolejne dzieciątko? Może. Wiesz jak przygotowali się do ciąży?

Do góry