C
Cleo1981
Gość
weź nie śpciemniaj... hahhaha
Dziekuje za pomysly jutro makaron kasiuli a pojutrze krokiety.
Cleo i tak nikt Ci jux nie uwierzy
też Was lubię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
weź nie śpciemniaj... hahhaha
Dziekuje za pomysly jutro makaron kasiuli a pojutrze krokiety.
Cleo i tak nikt Ci jux nie uwierzy
buehehe.,..też Was lubię
hehe no jak moglaś! Najpierw dziecku naobiecywałaś, a teraz taki zawód!!!Do tych zbulwersowanych mam co uwierzyły:Nie byłam z Igorkiem w Mc Donaldzie z okazji dnia dziecka,lodów też nie daję
Ale byłam dziś świadkiem jak mamusia(gruba beka) dawala dziecku frytki i kawalki kebaba.Dziecko miało góra 1.5 roku.
ja robie w ciescie francuskim sa pychaa szczegolnie do barszczyku...Proszę o przepis na krokiety ( z mięsem lub z kapustą ). Nigdy nie robiłam
no do ziemniaków mi tez smakuje hehe i mniej roboty niz przy zwykłych ;Pkaśka a ty to do ziemniaków robisz? bo ja to dzisiaj zrobiłam i to bardziej kotlety mielone niż gołąbki :-) ale bardzo dobre
ja to zrobiłam z 1/2 porcji i też wyszło mnóstwo:-)
Kłamiesz !! widzialam Cie przy MC donalds i Igorek mial w reku fryte :|Do tych zbulwersowanych mam co uwierzyły:Nie byłam z Igorkiem w Mc Donaldzie z okazji dnia dziecka,lodów też nie daję
Ale byłam dziś świadkiem jak mamusia(gruba beka) dawala dziecku frytki i kawalki kebaba.Dziecko miało góra 1.5 roku.
Kłamiesz !! widzialam Cie przy MC donalds i Igorek mial w reku fryte :|
obstawiam bułkę tarta