Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
dzisiaj uzupełnie spis smaków ehh ale jak młody pojdzie spac bo on szybki jak przeciąg i nie usiade na chwile ;/ juz go nie ma w pokoju i nie wiem co broi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agrafka jeżeli lubisz naleśniczki polceam naleśniki suzette, smazy je sie z syropem pomaranczowym ktory sie robi, są przepyszne.
agrafko jak ciasto? jak dobre to wrzuc prosze linka a mama niech doda do spisu Dziękuję
Dziewczyny mam 2 pytania:
1 - juz po fakcie bo ciasto w piecu , co to mznaczy zeby meiszać tylko do połączenia skladników ? Tylko tyle, zeby mąka połączyła się z mokrym ? Bo przy cieście jogurtowym zawsze przestrzegają żeby nie mieszac za długo, a ja nie wiem czy nie przesadziłam w drugą stronę.
2 - po upieczeniu - wyjmujecie ciasto od razu czy zostawiacie w piekarniku uchylonym ?