reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

a ja lece piec karpatke... zobaczymy co mi z tego wyjdzie :-) to bedzie moj debiut :-D
ja też chcę karpatkę....
klaudzia podjadę do ciebie na kawę i karpatkę....:-p hehehe

a co do paznokci to french jest najlepszy...:tak: z małymi dodatkami np różyczki albo coś srebrnego lub złotego:tak:
ja sobie takie robiłam na siostry wesele.... i były ładniejsze od niektórych wymyślnych kolorowych i wzorzystych

reklama
ja tez stawiam na prostote:tak:sa wtedy bardzo eleganckie..delikatne...ja bym proponowala french z brokatem delikatnym(pylkiem bialo..swietlistym)a do tego jakis paseczek zloty lub srebny(osobiscie proponuje zloty-do obraczki bedzie sie ladnie prezentowac i odbijac swiatelko)od zaczynajacego sie frencha...:-)na tym bym zakonczyla...a efekt jest naprawde super...duzo dziewczyn u mnie taki robily i byly bardzo zadowolone:tak:

Kupiłam sobie 25 dkg mini ptysi na wagę z bitą śmietaną.Ale odjazd:-D karpatki też bym zjadła ale w sklepie nie było za to z 6 róznych serników:-)

chyba przestane patzrec na ten watek, taie smaki mi robicie:)
Ja na obiadek zrobilam nalesniki z tartymi jablkami dodanymi do ciasta i cynamonem-pychota!

hehehe dobre :-D raz zostawilam kartke zeby zostawil paczke u sasiadow i te imbecyle angole odpakowaly stwierdzily ze sie im nie podoba i wyrzucily!(co tam ze przesylka byla na moje imie i nazwisko) Pozniej musialam czyscic ze smieci hehe :-D byla to czesc do lampy do paznokci wiec teraz wole juz poczekac :-)
no co Ty jak mogli odpakowac paczke od ciebie...co za narod:-)
chyba przestane patzrec na ten watek, taie smaki mi robicie:)
Ja na obiadek zrobilam nalesniki z tartymi jablkami dodanymi do ciasta i cynamonem-pychota!

mniam:-)

Dziewczyny wyrobilam ze wszystkim :-) Karpatka chlodzi sie, Wyszla IDEALNIE. najlepsza podobno na drugi dzien ale krem juz wcinalam hehe nie moglam sie powstrzymac
Rosolek tez zrobilam i kurczaczki pozniej upieklam no poprostu dumna z siebie jestem bo jeszcze z 2 miesiace temu nie umialam nic ugotowac (tyle co jajecznice) no ale trza sie uczyc jak chce sie byc dobra zonka i mamusia :-):-)

ja też chcę karpatkę....
klaudzia podjadę do ciebie na kawę i karpatkę....:-p hehehe

a co do paznokci to french jest najlepszy...:tak: z małymi dodatkami np różyczki albo coś srebrnego lub złotego:tak:
ja sobie takie robiłam na siostry wesele.... i były ładniejsze od niektórych wymyślnych kolorowych i wzorzystych

Hehehe wpadaj :-) zapraszam!

no co Ty jak mogli odpakowac paczke od ciebie...co za narod:-)

Jak oni to mowia.... "Wszyscy jestesmy jedna rodzina" hehehe :-D buraki no... podobno nie zauwazyli ze to do mnie hehe a ja ich nie poinformowalam ze ma przyjsc cos do mnie :p

reklama
Do góry