hehehe ja se tez smaka narobilam i dupa.... karpatki nie bedzie bo mleka nie mam a czekam na przesylke i z domu sie nie ruszam hehehe
hehe dobra jestes a co zamowilas znowu??;;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe ja se tez smaka narobilam i dupa.... karpatki nie bedzie bo mleka nie mam a czekam na przesylke i z domu sie nie ruszam hehehe
Eklerki, w-zetki, tiramisu,oj wymieniac by można byłoOstatnio teściówka zrobiła ciasto z masą bananową.Pychotaaaaa. Za tydzien do niej jadę na pierogi z jagodami. Zauważyłyście że w ciąży jakoś każdy nas rozpieszcza z jedzeniem???
szkoda tylko ze to wszystko do czasu....potem zabiora sie za rozpieszczanie naszych maluszkow a my biedne w kat pojdziemy...hihihi
Czekam na zele do paznokci hehehe trza zrobic cos z pazurkami na slubhehe dobra jestes a co zamowilas znowu??;;-)
Klaudzia, zostaw kompa pod drzwiami, jak przyjdzie listonosz/ kurier to my mu napiszemy, że wyszłaś tylko po mleko i zabawimy go rozmowąCzekam na zele do paznokci hehehe trza zrobic cos z pazurkami na slub
Aż Ci zazdroszczę tego ślubu.Ja bym chciała jeszcze raz:-) Pazurki też miałam żelowe, specjalnie zapusciłam na tą okazję bo mam twarde jak skała , więc bez sensu tipsy.Wiem że to nie na temat ale wkleję bo ktos po ślubie zrobił na pamiatkę:-)Czekam na zele do paznokci hehehe trza zrobic cos z pazurkami na slub
Klaudzia, zostaw kompa pod drzwiami, jak przyjdzie listonosz/ kurier to my mu napiszemy, że wyszłaś tylko po mleko i zabawimy go rozmową
Aż Ci zazdroszczę tego ślubu.Ja bym chciała jeszcze raz:-) Pazurki też miałam żelowe, specjalnie zapusciłam na tą okazję bo mam twarde jak skała , więc bez sensu tipsy.Wiem że to nie na temat ale wkleję bo ktos po ślubie zrobił na pamiatkę:-)
ja juz kombinuje w myslach tysiac pomyslow na sekunde heheh :-) a pewnie zrobie i tak najzwyklejsze i skromne