reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
Eklerki, w-zetki, tiramisu,oj wymieniac by można było:-DOstatnio teściówka zrobiła ciasto z masą bananową.Pychotaaaaa. Za tydzien do niej jadę na pierogi z jagodami. Zauważyłyście że w ciąży jakoś każdy nas rozpieszcza z jedzeniem???

Eklerki, w-zetki, tiramisu,oj wymieniac by można było:-DOstatnio teściówka zrobiła ciasto z masą bananową.Pychotaaaaa. Za tydzien do niej jadę na pierogi z jagodami. Zauważyłyście że w ciąży jakoś każdy nas rozpieszcza z jedzeniem???

szkoda tylko ze to wszystko do czasu....potem zabiora sie za rozpieszczanie naszych maluszkow a my biedne w kat pojdziemy...hihihi:-D

Czekam na zele do paznokci hehehe trza zrobic cos z pazurkami na slub :-D
Aż Ci zazdroszczę tego ślubu.Ja bym chciała jeszcze raz:-) Pazurki też miałam żelowe, specjalnie zapusciłam na tą okazję bo mam twarde jak skała , więc bez sensu tipsy.Wiem że to nie na temat ale wkleję bo ktos po ślubie zrobił na pamiatkę:-)

Załączniki

• DSCN4989.JPG
    DSCN4989.JPG
    32,3 KB · Wyświetleń: 58
Klaudzia, zostaw kompa pod drzwiami, jak przyjdzie listonosz/ kurier to my mu napiszemy, że wyszłaś tylko po mleko i zabawimy go rozmową :-D

hehehe dobre :-D raz zostawilam kartke zeby zostawil paczke u sasiadow i te imbecyle angole odpakowaly stwierdzily ze sie im nie podoba i wyrzucily!(co tam ze przesylka byla na moje imie i nazwisko) Pozniej musialam czyscic ze smieci hehe :-D byla to czesc do lampy do paznokci wiec teraz wole juz poczekac :-)

A mleko kupie jak przyjdzie listonosz. Mam tylko nadzieje ze mi przyniesie dzis :dry:

Aż Ci zazdroszczę tego ślubu.Ja bym chciała jeszcze raz:-) Pazurki też miałam żelowe, specjalnie zapusciłam na tą okazję bo mam twarde jak skała , więc bez sensu tipsy.Wiem że to nie na temat ale wkleję bo ktos po ślubie zrobił na pamiatkę:-)

ja juz kombinuje w myslach tysiac pomyslow na sekunde heheh :-) a pewnie zrobie i tak najzwyklejsze i skromne :)

reklama
ja juz kombinuje w myslach tysiac pomyslow na sekunde heheh :-) a pewnie zrobie i tak najzwyklejsze i skromne :)

też mi się wydaje ze taki frencz jest akurat. zależy tez jaka suknia bizuteria itp.ja postawiłam na prostotę w paznokciach.Na dwoch miłaam wzorek i na wszystkich małe cekinki.Naprawde slicznie wyglądało.widziałam na ślubach dziewczyny jak choinki ubrane i paznokcie jak u kury długie.Masakra.

Do góry