olka11135
Fanka BB :)
Przyznam, że mam ekspresowo wyniki bety. Specjalnie zwolniłam się z pracy aby zdążyć do 15 do laboratorium.
Superrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyznam, że mam ekspresowo wyniki bety. Specjalnie zwolniłam się z pracy aby zdążyć do 15 do laboratorium.
Super! Gratuluję Ci serdecznie!Przyznam, że mam ekspresowo wyniki bety. Specjalnie zwolniłam się z pracy aby zdążyć do 15 do laboratorium.
super!Przyznam, że mam ekspresowo wyniki bety. Specjalnie zwolniłam się z pracy aby zdążyć do 15 do laboratorium.
Ale chodzi tylko o drożność? Czy jakieś poważniejsze zabiegi?Mnie tez lekarz powiedział, ze mam zostać na noc po zabiegu i na drugi dzień mnie wypisze, bo był wieczór a ja jeszcze z łóżka nie wstałam (chciało mi się tak spać) ale się uparłam i wstałam i mu pokazałam ze mogę chodzi, kazał mi przyjść do gabinetu to ledwo zamknął drzwi a ja już zdążyłam przybiec z sali w papciach do niego i powiedział mi ze jestem szybsza niż wiatr, i próbował namówić na zostanie w szpitalu ale w końcu poszedł na układ ze biorę jedna kroplówkę jeszcze i mogę iść do domu xD
rozumiem Cie bardzo dobrze., ten strach, który się czai i niepozwala cieszyć ..ale postaraj się go pokonać! Gratuluję i trzymam kciuki za powodzenieDziękuje Wam z całego
Rano wahałam się czy warto zrobić test. Jak zobaczyłam cień cienia to się obudziłam z wrażenia. Niestety ostatnia strata zabrała mi tą radość. Z jednej strony ogromnie się cieszę a z drugiej tak potwornie boję….
Mocno trzymam za czerwcowe ⏸super!
Ja czekam na okres…
:-)
Czerwcu jestes mój
Witaj w klubie ja tak samosuper!
Ja czekam na okres…
:-)
Czerwcu jestes mój
Gratulacje ♥ Po stracie ciąża już nigdy nie jest taka jak przed ale trzeba wierzyć że tym razem wszystko będzie dobrze!Przyznam, że mam ekspresowo wyniki bety. Specjalnie zwolniłam się z pracy aby zdążyć do 15 do laboratorium.