reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

30 dc, a okresu nie ma 🤔
Jutro albo w środę podjadę na betę, o ile nic wcześniej się nie rozkręci.

reklama
Ciesze się, że nie musiałam czekać za długo na okres. No i że jest taki zdrowy. Nie wiem czy też dziewczyny po łyżeczkowaniu tak bardzo się cieszylyscie na widok zdrowej, czerwonej krwi? Tak naprawdę po zabiegu to dopiero mój drugi zdrowy okres, bez skrzepów, ze świeżą krwią 🙄 zabieg był w lipcu
Ja takiego zabiegu nie mialam, ale skrzepy owszem.. czy powinnam sie martwić? 🤔

Ja takiego zabiegu nie mialam, ale skrzepy owszem.. czy powinnam sie martwić? 🤔
Nie wiem, ja przed ciąża i zabiegiem nie miałam skrzepow, więc potem zaczęły mnie martwić były naprawdę duże, jak pół cytryny🙄 ale byłam u dwóch ginekologach na kontrolę i ponoć wszystko było czystko w macicy, więc nie wiem skąd i dlaczego tak długo.
Teraz się cieszę że już ich nie ma

reklama
Tylko mam tylko gunwo kasetkowe z pinka, nie czuje się inaczej niż zwykle i w ogole szczerze wątpię XD

Do góry