Moonstone
Moderator
Nie, ale wyglada ze jest bliskoCzy to już owulacja? Pojawił się też śluz inny niż zazwyczaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale wyglada ze jest bliskoCzy to już owulacja? Pojawił się też śluz inny niż zazwyczaj
Dziękuję. Wczoraj był bladzioch jak nie wiem a dziś już mega wyraźna ta kreska. Mam nadzieję że na dniach będzie owuNie, ale wyglada ze jest blisko
jaka to aplikacja? Zamówiłam ten termometr
Spróbuj zrobić wieczoremDziękuję. Wczoraj był bladzioch jak nie wiem a dziś już mega wyraźna ta kreska. Mam nadzieję że na dniach będzie owu
Ejj nie tak miało być miałaś do mnie dołączyć...U mnie bielyje rozy na teście No i spadek temperatury na okres, więc czekam na kolejny cykl (i zabawa od nowa...)
ZrobieSpróbuj zrobić wieczorem
no bardzo chciałam, ale widzisz... Chcieć, a móc to różnicaEjj nie tak miało być miałaś do mnie dołączyć...
Może dużo piłaś?Powtórzyłam test owulacyjny ( pierwszy robiony o 12:30, wyszły dwie grube kreski, prawie że pozytywny), drugi test ledwo widoczna kreska. Co to może oznaczać ?
Albo to jeszcze nie peak. Który dzień cyklu?Powtórzyłam test owulacyjny ( pierwszy robiony o 12:30, wyszły dwie grube kreski, prawie że pozytywny), drugi test ledwo widoczna kreska. Co to może oznaczać ?