reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Witam się możliwe że dołączę bo cały czas starania są w toku ale już zaczęła siadać psychika. tak po krótkce aby nie wypisywać wielkiej rozprawki staramy się z partnerem tak ze 4 lata ja 22 lata chłopak 26. badania moje są dobre partnera nasienia trochę słabe ale nie ma tragedi na razie nie miała robionego monitoringu ani drożności mój nowy ginekolog na razie kazał zająć się partnerem. Ale ze względu na to że moja psychika bardzo siadła przez to wszystko ze nie wychodzi postanowiliśmy trochę zwolnić obroty a nawet bym powiedziała że maksymalnie. Długo by opowiadać ale do brzegu w tamtym miesiącu postanowiliśmy odpuścić stosunki w prezerwatywie itp . Bardzo odpoczęłam nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy objawów wszystkiego siedzi w głowie ,jestem w totalnym szoku że nie zrobiłam nawet 1 testu i nie korciło mnie ani razu . Chciała bym was zapytać czy da radę. Może macie jakiś sposób aby tak oczyścić głowę ale jednak się starać nie wiem czy to w ogóle możliwe :(
4 lata to długo, a jakie badania miałaś robione? Wg mnie powinnaś koniecznie sprawdzić monitoring czy masz owulacje, jak tak to potem pogłębić diagnostykę...
Jak partner ma słabe wyniki to dostał coś na ich poprawę? Sprawdziliście z czego wynikają jego słabe wyniki?

reklama
@Ceonis , kuciapko, a jak Ty się w ogóle czujesz? ❤️

Wyobraziłam sobie loda w gumce 🤣🤣🤣 to chyba po to są smakowe prezerwatywy 😀 ułańska fantazja
Dziękuję Pani Pipuszko, dobrze ❤️
Do konca miesiąca mam zwolnienie lekarskie i tak sobie siedzę w domku. Kończy się powoli krwawienie, ale takiej krwi jak miałam na początku to ja nie widziałam, normalnie jak gesty kisiel, a potem skrzepy 😱
Będę sobie prowadzić starania od nowa bogatsza o nowe, niefajne doświadczenie, no ale życie. Psychicznie jestem gotowa, żeby nawet teraz zajsć w ciążę 😜

Hmm tipy... Takich triggerow jak ja miałam nie życzę nikomu. Psycha mi siadła trochę, czułam się zafiksowana na staraniach determinowało to całe moje życie... No i byłam na terapii i tam podjęłam taką decyzję.
Tak myślałam że raczej nikt nie decyduje się na przerwe w staraniach tak bez powodu... Mi zostało 5 miesięcy stąd moje pytanie. Myślę że terapia to bardzo dobre posunięcie w takiej sytuacji...

Dziękuję Pani Pipuszko, dobrze ❤️
Do konca miesiąca mam zwolnienie lekarskie i tak sobie siedzę w domku. Kończy się powoli krwawienie, ale takiej krwi jak miałam na początku to ja nie widziałam, normalnie jak gesty kisiel, a potem skrzepy 😱
Będę sobie prowadzić starania od nowa bogatsza o nowe, niefajne doświadczenie, no ale życie. Psychicznie jestem gotowa, żeby nawet teraz zajsć w ciążę 😜
w tym momencie nie pamiętam bo wszytkie wyniki mam w domu ale te podstawowe wszystkie miałam zrobione . Partner dostał leki i brał również witaminy aby trochę wspomóc pracę zrobiliśmy po 3 ms badanie nasienia i się poprawiły teraz będziemy robić kolejne badanie i partner idzie do andrologia z wynikami

w tym momencie nie pamiętam bo wszytkie wyniki mam w domu ale te podstawowe wszystkie miałam zrobione . Partner dostał leki i brał również witaminy aby trochę wspomóc pracę zrobiliśmy po 3 ms badanie nasienia i się poprawiły teraz będziemy robić kolejne badanie i partner idzie do andrologia z wynikami

Sory, że zapytam ale starasz się o ciąże od liceum?

reklama
Do góry