reklama
Z
zaz208622
Gość
zazdroszczę, ja jeszcze tyyyyyle czasuU mnie w końcu pozytywny test owu 21 dc
Agnes4312
Moderator
Czekanie jest najgorsze...zazdroszczę, ja jeszcze tyyyyyle czasu
Moonstone
Moderator
Kochana ty już po okresie, nie?zazdroszczę, ja jeszcze tyyyyyle czasu
Jula19
Fanka BB :)
przerabialam to tydzień temu. Zazdro owu w 14 dc.U mnie w końcu pozytywny test owu 21 dc
Lilka2304
Witam się możliwe że dołączę bo cały czas starania są w toku ale już zaczęła siadać psychika. tak po krótkce aby nie wypisywać wielkiej rozprawki staramy się z partnerem tak ze 4 lata ja 22 lata chłopak 26. badania moje są dobre partnera nasienia trochę słabe ale nie ma tragedi na razie nie miała robionego monitoringu ani drożności mój nowy ginekolog na razie kazał zająć się partnerem. Ale ze względu na to że moja psychika bardzo siadła przez to wszystko ze nie wychodzi postanowiliśmy trochę zwolnić obroty a nawet bym powiedziała że maksymalnie. Długo by opowiadać ale do brzegu w tamtym miesiącu postanowiliśmy odpuścić stosunki w prezerwatywie itp . Bardzo odpoczęłam nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy objawów wszystkiego siedzi w głowie ,jestem w totalnym szoku że nie zrobiłam nawet 1 testu i nie korciło mnie ani razu . Chciała bym was zapytać czy da radę. Może macie jakiś sposób aby tak oczyścić głowę ale jednak się starać nie wiem czy to w ogóle możliwe
Aileen31
Hmm tipy... Takich triggerow jak ja miałam nie życzę nikomu. Psycha mi siadła trochę, czułam się zafiksowana na staraniach determinowało to całe moje życie... No i byłam na terapii i tam podjęłam taką decyzję.A teraz sprzedaj mi tipy jak przetrwałaś 5 miejscy bez starań?
Nel331
Kciuki zaciśnięte odezwij się po zabiegu !Trzymajcie za mnie kciuki właśnie jadę się zgłosić do szpitala. Jestem mówiąc kolokwialnie obs**na na miętowo...
reklama
pluto_nova
Moderator