Z
zaz208622
Gość
30 nmol to jakoś niewiele ponad 3ng więc raczej nie potwierdza owulacjiProgesteron bardzo ładny. A tsh pewnie w ciąży się podniesie. Ważne że jest bliskie 1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30 nmol to jakoś niewiele ponad 3ng więc raczej nie potwierdza owulacjiProgesteron bardzo ładny. A tsh pewnie w ciąży się podniesie. Ważne że jest bliskie 1
co ja bredze... To powyżej 10ng więc potwierdza owu30 nmol to jakoś niewiele ponad 3ng więc raczej nie potwierdza owulacji
o matkooo bo az mi się serce zatrzymało na chwilę i ruszylam po kalkulatorco ja bredze... To powyżej 10ng więc potwierdza owu
przepraszam, zamieszałam. Sprawdzilam dla spokoju w kalkulator i wychodzi niecałe 9ng/ml więc nie jest to jakiś super wynik natomiast na pewno nie badałas go w szczycie. 14 dc pęcherzyk miał 19 mm więc wg mnie owu była najwcześniej w 16 dc ale mogła być i dużo później. A to znaczy, że w 21 dc byłaś najdalej 5dpo więc do szczytu jeszcze na pewno urósło matkooo bo az mi się serce zatrzymało na chwilę i ruszylam po kalkulator
Nie mniej to i tak chyba bardzo malo i od kolejnego cyklu pewnie dupek wiedzie
Tule mocno... u mnie okres za rogiem pewno kwestia 3 dni bo piersi zflaczale jak moja dętka od roweraPierwszy raz podczas okresu boli mnie bardziej serce niż macica
A mnie właśnie dziwnie ciągle lekko bolą piersi...Tule mocno... u mnie okres za rogiem pewno kwestia 3 dni bo piersi zflaczale jak moja dętka od rowera
No mi też przed okresem zawsze jakos były nabrzmiałe i te sutki bolały czy piersi a teraz nic.. flaki normalnieKurcze to mnie pierwszy raz nie bolą piersi. Ani przed okresem ani dzis czyli w dc.. nic, zero bólu
Dokladnie tak samo ... nie wiem co może być przyczyną...No mi też przed okresem zawsze jakos były nabrzmiałe i te sutki bolały czy piersi a teraz nic.. flaki normalnie