Witam, jestem obecnie w 36 Tc i 5 dni. Wczoraj rano zauważyłam że mam coraz więcej przezroczystej wydzieliny, dość gestej ale nie było to nic niepokojącego. Z powodu nieco zmniejszonych ruchow dziecka poszłam prywatnie na ktg. Nie wiem czy kobieta źle je podpięła czy co się stało ale wynik wyszedł zły. Więc na badanie wzięłam mnie ginekolog z tego budynku której nie znałam, na usg wszystko dobrze, później sparwdzila palcem długość szyjki. Powiedziała tylko ze dziecko jest bardzo nisko ale szyjka zamknięta. Wysłała mnie do szpitala na kontrolę ktg, tam wszystko wyszło dobrze więc odesłali mnie do domu. Ruchy czuje już normalnie. Śluzu było coraz więcej ale wogole się tym nie przejmowałam, dopiero wieczorem zobaczyłam że jest podbarwiony krwią, ma takie nitki krwi. Czy ktoś mial podobnie? Czy to może być czop? Normalnie pojechałabym na IP odrazu ale tyle co byłam i wszystko było ok
reklama
Pewnie tak zrobię, i czekamy [emoji846]
Pewnie czop, sprawdź czy masz dobrze spakowaną torbę kontroluj ruchy, ewentualnie skórcze, dla spokoju zadzwoń do lekarza prowadzącego, ale nie sądzę żeby był powód do większego niepokoju.
K
Katijah
Gość
Mi tak czop wychodziłWitam, jestem obecnie w 36 Tc i 5 dni. Wczoraj rano zauważyłam że mam coraz więcej przezroczystej wydzieliny, dość gestej ale nie było to nic niepokojącego. Z powodu nieco zmniejszonych ruchow dziecka poszłam prywatnie na ktg. Nie wiem czy kobieta źle je podpięła czy co się stało ale wynik wyszedł zły. Więc na badanie wzięłam mnie ginekolog z tego budynku której nie znałam, na usg wszystko dobrze, później sparwdzila palcem długość szyjki. Powiedziała tylko ze dziecko jest bardzo nisko ale szyjka zamknięta. Wysłała mnie do szpitala na kontrolę ktg, tam wszystko wyszło dobrze więc odesłali mnie do domu. Ruchy czuje już normalnie. Śluzu było coraz więcej ale wogole się tym nie przejmowałam, dopiero wieczorem zobaczyłam że jest podbarwiony krwią, ma takie nitki krwi. Czy ktoś mial podobnie? Czy to może być czop? Normalnie pojechałabym na IP odrazu ale tyle co byłam i wszystko było ok
Natalia198777
Fanka BB :)
U mnie po takim sluzie zaczęli się skurcze i po kilku h poródWitam, jestem obecnie w 36 Tc i 5 dni. Wczoraj rano zauważyłam że mam coraz więcej przezroczystej wydzieliny, dość gestej ale nie było to nic niepokojącego. Z powodu nieco zmniejszonych ruchow dziecka poszłam prywatnie na ktg. Nie wiem czy kobieta źle je podpięła czy co się stało ale wynik wyszedł zły. Więc na badanie wzięłam mnie ginekolog z tego budynku której nie znałam, na usg wszystko dobrze, później sparwdzila palcem długość szyjki. Powiedziała tylko ze dziecko jest bardzo nisko ale szyjka zamknięta. Wysłała mnie do szpitala na kontrolę ktg, tam wszystko wyszło dobrze więc odesłali mnie do domu. Ruchy czuje już normalnie. Śluzu było coraz więcej ale wogole się tym nie przejmowałam, dopiero wieczorem zobaczyłam że jest podbarwiony krwią, ma takie nitki krwi. Czy ktoś mial podobnie? Czy to może być czop? Normalnie pojechałabym na IP odrazu ale tyle co byłam i wszystko było ok
No to ładnie, dzwoniłam do ginekolog, mówiła że jak będzie miała popołudniu miejsce to mnie przyjmie, ale mam odpoczywać to czekam [emoji849]U mnie po takim sluzie zaczęli się skurcze i po kilku h poród
Natalia198777
Fanka BB :)
No to dobrze upewnisz się co tam się dzieje. Chodź wiem, ze może to zwiastować poród ale nie koniecznie musi się on szybko zacząć czasem nawet kilka dni.No to ładnie, dzwoniłam do ginekolog, mówiła że jak będzie miała popołudniu miejsce to mnie przyjmie, ale mam odpoczywać to czekam [emoji849]
reklama
K
Katijah
Gość
Mi chyba po tyg się zaczął porodU mnie po takim sluzie zaczęli się skurcze i po kilku h poród
Podziel się: