Madzinkastaramy
Początkująca w BB
Jak odróżniacie wypływającą (niestety u mnie w małych ilościach) spermę od waszego śluzu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po co to rozróżniać?Jak odróżniacie wypływającą (niestety u mnie w małych ilościach) spermę od waszego śluzu?
Sperma ma "pewien zapach" Śluz jest bezwonny.. Wydzielina jest śliska i nie wysycha szybko..Jak odróżniacie wypływającą (niestety u mnie w małych ilościach) spermę od waszego śluzu?
Może jeżeli ktoś planuje dziecko to obserwuje swój śluz? Czasami sama nie wiedziałam czy to nasienie czy mój śluz.. Po miesiącu nauczyłam się i wiedziałam czy to to czy toNo nie wiem, mnie serio ciekawi po co robic analizę czy to sperma czy śluz?
Dziękuje za jedyną merytoryczną odpowiedz... jak wszyscy w tej zakładce „staramy się” już od dłuższego czasu, w trakcie dni płodnych szczególnie, a przy częstych stosunkach jest jej mniej, a czasem mam wrażenie ze w ogóle jej nie ma stad tez próba jakiegoś ogarnięcia czy mam szanse w danym miesiącu czy nie :/Sperma ma "pewien zapach" Śluz jest bezwonny.. Wydzielina jest śliska i nie wysycha szybko..
Ja nie rozumiem, skoro ktoś zadaje pytanie to jest mnóstwo pytań a po co a kto a tamto.. Zamiast odpowiedzieć jeżeli się wie..
Ja nie jestem specjalistką bo po stosunku nie rozdzielam spermy od śluzu na czynniki i jej nie wącham bo nie widzę takiej potrzeby. Chciałam się tylko dowiedzieć po co ktoś tak robi?Sperma ma "pewien zapach" Śluz jest bezwonny.. Wydzielina jest śliska i nie wysycha szybko..
Ja nie rozumiem, skoro ktoś zadaje pytanie to jest mnóstwo pytań a po co a kto a tamto.. Zamiast odpowiedzieć jeżeli się wie..