reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Aisha no właśnie mój mąż też wczoraj wściekły bo mówi, że każą mi leżeć a tu 1000 wizyt po drodze jakby nie można było tego na 1 załatwic. Dobrze, że kochany wziął wolne i samochodem mnie wszędzie pozawoził ale i tak wytrzepało mnie po naszych równych drogach i dzisiaj już brzuch pobolewa no i z łóżka się nie ruszam. Jeszcze rodzić nie chcę!

Dobrze, że w tej maszynce taka pierdółka się zepsuła.

Aisha ty tu o sexie a ja normalnie mam taką chcicę, a nie mogę. Mój mąż stwierdził, że mnie nie poznaje bo normalnie wszystko mi się kojarzy:zawstydzona/y: A dzisiaj normalnie śniło mi się, że zgwałciłam własnego męża. OOO matko:zawstydzona/y:

U mnie dzisiaj zimno i bez słonka więc kiszka:crazy: ale może to i lepiej bo nie będzie mnie kusić żeby wstawać:tak:

Do góry