reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
Marja to by się u mnie z ta szyjką nie zgadzało bo ja już szyjki prawie nie mam a KTG też nie. U nas standardowo w przychodni robią od 37tyg więc pewnie w przyszłym tyg mi zrobią, o ile doczekam.
Aisha wydaje mi się, że zostało 2 tyg ale pewna nie jestem.
Aisha wydaje mi się, że zostało 2 tyg ale pewna nie jestem.
wiolonczela42
natalia_bis
Aisha przy sn też się to L4 należy
edyta_o17
cześć laski ja dopiero tu zajrzałam. dziś cukry- 88/118/103/93 czyli ok.
cały dzień na dworzu - rano trochę popadało. potem posiałam na ogródku i.. po południu otworzyliśmy sezon grilowy
Znajomi niedawno poszli- kiełbaski zjadłam - nawet 2 i cukier ok.
Oby taka piękna pogoda już była- jeszcze tylko mniejszy wiatr i bedzie git.
co do ktg ja miałam tylko w szpitalu jak byłam na badaniach- podobno gin zrobi mi za tydzień- ale to się okaże bo ta moja zmienia co chwile zdanie.;-)
cały dzień na dworzu - rano trochę popadało. potem posiałam na ogródku i.. po południu otworzyliśmy sezon grilowy
Znajomi niedawno poszli- kiełbaski zjadłam - nawet 2 i cukier ok.
Oby taka piękna pogoda już była- jeszcze tylko mniejszy wiatr i bedzie git.
co do ktg ja miałam tylko w szpitalu jak byłam na badaniach- podobno gin zrobi mi za tydzień- ale to się okaże bo ta moja zmienia co chwile zdanie.;-)
Marja
Dziewczyny to zwolnienie po cc sie nalezy ... ale powiem Wam przyklad - ta kolezanka co 2 tyg. temu urodzila i miala cc ... maz jej kilka razy dzwonil, chodzil , pytal - niby sie nalezy ale lekarz odsyla do lekarza -ostatecznie nie dostal tego zwolnienia - wiecie jak czasami z lekarzami sie rozmawia - "jak z dupa w nocy " - ty swoje, oni swoje wiedza lepiej.
natalia_bis
Marja to zwolnienie to dokładnie nazywa się opieka nad nowonarodzonym dzieckiem w czasie połogu żony czy jakos tak i nam na SR mówili, że to może lekarz w szpitalu jeszcze wypisać. Później po szpitalu to nie wiem czy się jeszcze należy i kto ma wypisać?
reklama
Cześć dziewczynki, melduję się i ja......spałam dziś jak niemowlę normalnie, nawet siku nie byłam.....ale to wszystko nic- rano się okazało, ze w salonie światła nie zgasiłam jak szłam do góry spać....nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam...
Zaraz spadamy do Gdańska, także dzis dzień zakupowy proponuję- mam zamiar tez coś dla siebie na tyłek zakupić....komunia coraz bliżej....
Cukry wczoraj wieczorem bardzo niskie....az sie pokusiłam na 3 cukerki i jabłko, później ok, a rano też niski - nie wiem czy takowy już miałm w tej ciązy na czczo...75...już po sniadanku jestem, o 9- ej pomiar....ciekawe....
Idę się wykąpać i jakiś prowiant przygotować no i w drogę....
Ciekawe co mi pani dr diabetolog z Gdańska powie.....
Pozdrawiam ciepło.
Zaraz spadamy do Gdańska, także dzis dzień zakupowy proponuję- mam zamiar tez coś dla siebie na tyłek zakupić....komunia coraz bliżej....
Cukry wczoraj wieczorem bardzo niskie....az sie pokusiłam na 3 cukerki i jabłko, później ok, a rano też niski - nie wiem czy takowy już miałm w tej ciązy na czczo...75...już po sniadanku jestem, o 9- ej pomiar....ciekawe....
Idę się wykąpać i jakiś prowiant przygotować no i w drogę....
Ciekawe co mi pani dr diabetolog z Gdańska powie.....
Pozdrawiam ciepło.
Podziel się: