Natalia dziwne ze nie mialas ktg, kurcze. Ja po obiedzie nie mierzylam bo bylam na ktg, po podwieczorku 108
Tez bym chciala zrobic to badanie na cukier co wy mialyscie. Od diabetologa czy ginekologa dostalyscie skierowanie? normalnie w przychodni je robilyscie? to z krwi normalnie?
Zrobilam te cholerne poprawki mgr...ciekawe co tym razem mi przyśle..a czasu coraz mniej.
Ja po ktg spoko, dr powiedziala, ze zapis prawidlowy, nic sie nie dzieje, nie rodze;-)dala na karcie, za tydzien znów mam się zgłosić. Aż dziwne, bo zero sprzeciwów i wszystkim sie chciało mna zając kurka..aż w szoku byłam, tylko podeszlam a pani do mnie: "pani na ktg?"
Jak nie ten szpital w ogóle ;-) Jeszcze spotkalam znajomego ratownika medycznego, wypytal co i jak u mnie, gdzie rodze, jak i w ogole, az ta pani z rejestracji sie z niego smiala, czy czasem nie jego, ze sie tak wypytuje;-) drzemki dzis nie mialam i jakas taka dobita łażę. A jeden raz mnie zdenerwowała położna, po raz kolejny, kolejna ze swoimi komentarzami:" ale pani ma rozstepy"- wooow, jakbym nie wiedziala
niech mnie dalej dobijają...
kochane mam do Was b wazne pytanie, wiecie co i jak z tacierzyńskim w tym roku? ile przysluguje? bo bylo 2 tyg a mialo byc 8 tygodni- weszlo to w zycie???