reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słaba kreska

@Lisa_ facale pokazała mi cień cienia cienia 🤣 a piszą że one tak fabrycznie pokazują więc już sama nie wiem. No nic poczekam zrobię z krwi i będę wiedzieć. Ale coś mi mówi że to będzie jednak ta biochemiczna. Nie chciałam teraz ciąży ale jak zobaczyłam tą kreskę to tak jakoś trochę smutno.

reklama
Bo raczej nie możliwe że tyle testów mylnie ją pokazało 🤷‍♀️

Załączniki

• d193264d-a7f9-4802-bd19-1d05053d9604.jpg
    d193264d-a7f9-4802-bd19-1d05053d9604.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 464
@Fado123 mam nieregularne cykle z poprzednia ciąża też taka słaba kreska była. Raz nie miałam okresu przez dwa miesiące. Więc u mnie w sumie nie ma czegoś takiego jak spóźniający się okres 🤣 dlatego gdyby nie gin nawet bym testu nie robiła. Jednakże wydaje mi się że skoro kreska była a dzisiaj jej nie ma to faktycznie mogła być biochemiczna.

@Fado123 mam nieregularne cykle z poprzednia ciąża też taka słaba kreska była. Raz nie miałam okresu przez dwa miesiące. Więc u mnie w sumie nie ma czegoś takiego jak spóźniający się okres 🤣 dlatego gdyby nie gin nawet bym testu nie robiła. Jednakże wydaje mi się że skoro kreska była a dzisiaj jej nie ma to faktycznie mogła być biochemiczna.
Ja na tych testach nie widzę kresek , tylko beta moglaby dać jakas odpowiedź

@Fado123 gdyby nie poprzednia ciąża to też bym ich nie widziała ale z doświadczenia wiem ze bez ciąży jest po prostu białe puste okienko 🤣 przybliż sobie zdjęcie na zdjęciu też słabiej widać.

@Fado123 Na tych chyba widać najbardziej że coś się zadziało obok. No nie wiem już sama. Trudno muszę czekać na krew.

Załączniki

• 3fac4ef5-1b81-4dc7-bd32-ae43796fa2e2.jpg
    3fac4ef5-1b81-4dc7-bd32-ae43796fa2e2.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 358
  • e681111f-6fd5-43ba-a288-0595c95d5591.jpg
    e681111f-6fd5-43ba-a288-0595c95d5591.jpg
    90,9 KB · Wyświetleń: 339
@Fado123 i jak dalej nic nie widzisz? Nie wiem już sama z jednej strony dobrze że nie jestem a z drugiej strony już tak smutno że najpierw były te kreski a na tym dzisiaj nie ma.

reklama
@Fado123 Na tych chyba widać najbardziej że coś się zadziało obok. No nie wiem już sama. Trudno muszę czekać na krew.
Ciężko jest patrzeć na test, który ma kilka dni sam producent najczęściej pisze, że dłużej niż 5-10 minut test może pokazać zafałszowany wynik. Dla mnie testy też są niestety negatywne, lecz tak jak piszą dziewczyny wszystko się może zdarzyć. Leć na betę jutro , zdaje się na swoją intuicję ☺️

Do góry