reklama
@Fado123 mam nieregularne cykle z poprzednia ciąża też taka słaba kreska była. Raz nie miałam okresu przez dwa miesiące. Więc u mnie w sumie nie ma czegoś takiego jak spóźniający się okres dlatego gdyby nie gin nawet bym testu nie robiła. Jednakże wydaje mi się że skoro kreska była a dzisiaj jej nie ma to faktycznie mogła być biochemiczna.
Fado123
Fanka BB :)
Ja na tych testach nie widzę kresek , tylko beta moglaby dać jakas odpowiedź@Fado123 mam nieregularne cykle z poprzednia ciąża też taka słaba kreska była. Raz nie miałam okresu przez dwa miesiące. Więc u mnie w sumie nie ma czegoś takiego jak spóźniający się okres dlatego gdyby nie gin nawet bym testu nie robiła. Jednakże wydaje mi się że skoro kreska była a dzisiaj jej nie ma to faktycznie mogła być biochemiczna.
reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Ciężko jest patrzeć na test, który ma kilka dni sam producent najczęściej pisze, że dłużej niż 5-10 minut test może pokazać zafałszowany wynik. Dla mnie testy też są niestety negatywne, lecz tak jak piszą dziewczyny wszystko się może zdarzyć. Leć na betę jutro , zdaje się na swoją intuicję@Fado123 Na tych chyba widać najbardziej że coś się zadziało obok. No nie wiem już sama. Trudno muszę czekać na krew.