reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słaba akcja serduszka

Cześć przyszłe mamy..

Szukam pomocy i podobnych histori jak ta moja. Może ktoś potrafi powiedzieć coś pozytywnego bo był w takiej lub bardzo podobnej sytuacji jak ja? Będę wdzięczna za każde słowo;)

Trafiłam na sor z krwawieniem które ustało po około 1,5h. Wzięto mnie na patologię ciąży. Poniżej wypis z soru z trzema wynikami USG od 11.02 do 14.02 czyli w dniu kiedy mnie wypisano. Czy jest aż tak źle? I mam nastawić się na najgorsze?
Ciąża z in Vitro. Pierwszy transfer. Na sor trafiłam w 23dpt.
IMG_2620.jpeg

reklama
Cześć przyszłe mamy..

Szukam pomocy i podobnych histori jak ta moja. Może ktoś potrafi powiedzieć coś pozytywnego bo był w takiej lub bardzo podobnej sytuacji jak ja? Będę wdzięczna za każde słowo;)

Trafiłam na sor z krwawieniem które ustało po około 1,5h. Wzięto mnie na patologię ciąży. Poniżej wypis z soru z trzema wynikami USG od 11.02 do 14.02 czyli w dniu kiedy mnie wypisano. Czy jest aż tak źle? I mam nastawić się na najgorsze?
Zobacz załącznik 1688250

Raczej wygląda, że po prostu dopiero się rozkręca

Tak jak wyżej pisze Olka11135. Dopiero się pewnie rozkręca.
Ja będąc w ciąży byłam jakoś 5tyg 5 dni i było jakoś 90uderzen .
Lekarz powiedział pewnie się rozkręca dopiero.
Po tyg byłam i było wszystkie ok.

Teraz nic nie zrobisz .musisz być cierpliwa .

Cześć przyszłe mamy..

Zobacz załącznik 1688250
z tego co pamiętam, na wizycie 5+5 u mnie też było tętno około 110 czy 120 i lekarka powiedziała, że to idealny puls na ten moment i za moment przyspieszy. dokładnie tak było :)

Do góry