Witam, ostatnio doszło miedzy mną a moim chłopakiem do stosunku, zabezpieczony prezerwatywą. Prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się. Wszystko było dobrze, dopóki nie zaczęłam czytać o jakiś mikroporach w prezerwatywie, które przepuszczają plemniki i innych ciążach z gumki bez uszkodzenia jej. I właśnie chodzi o to, że chłopak miał wytrysk we mnie, po czym od razu wysunął penisa, nie robił żadnych dodatkowych ruchów ani nic. Zdjął prezerwatywę, nie było widać żadnych uszkodzeń. Czy mimo tego, istnieje jakieś ryzyko, że mogę być w ciąży?
I jeszcze jedno pytanie, po zdjęciu tej prezerwatywy jeszcze dotykał mnie palcami, ale miał raczej suchą rękę. Potem doszło do pieszczot oralnych, po czym całowaliśmy się i on robił mi dobrze. Również czytałam, że jest to możliwe, że w taki sposób dojdzie do ciąży. Co o tym myślicie? Bo ja już się pogubiłam.
I jeszcze jedno pytanie, po zdjęciu tej prezerwatywy jeszcze dotykał mnie palcami, ale miał raczej suchą rękę. Potem doszło do pieszczot oralnych, po czym całowaliśmy się i on robił mi dobrze. Również czytałam, że jest to możliwe, że w taki sposób dojdzie do ciąży. Co o tym myślicie? Bo ja już się pogubiłam.