reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

mamastud - mi też doskwiera brak serków różnego rodzaju.. :-( no i mi jeszcze brakuje produktów które mają jajka w składzie (np pierogi czy różne kluski).

podziwiam cię za to że nie jesz mięska:tak: bo ja strasznie mięsożerna jestem :zawstydzona/y: nie mówię że mięso musi być co dziennie, ale raz w tyg to dla mnie za mało :zawstydzona/y: aaa i jeszcze ubolewam nad niemożliwością jedzenia ryb....bo rybke uwielbiam

aaaa teraz już wiem czemu ja taka "mięsna" się zrobiłam teraz :sorry2: bo nie mogę ryb jeść!!

mamastud a możesz mi napisać swoje przykładowe menu, to co jesz w ciągu dniu?

a powiedz mi jeszcze czy jesz jakieś ciasteczka, ciasta, owoce? ogólnie to co jesz na deserek:tak:

Tasiek my też na razie nic szkrabowi nic nie podajemy, takie zalecenia pediatry. jedynie co to taką tłustą maść do smarowania mamy (ale ona jest ogólnodostępna).

a może ty też nam tutaj napiszesz jak objawiła sie alergia u was?

no co dzidzia jest uczulona? jak z tym walczysz?

karmisz piersią czy butelką?

masz rację - fajnie że wątek się na nowo rozwija, mam nadzieję że dołączą do nas też i inne mamusie z tym problemem.

bo nie chciałabym by ten wątek służył tylko do zamieszczania przepisów :no:

Do góry