Jeśli podejrzewasz grzybicę to nie używaj przypadkiem masci Maltan, bo ona zawiera glukozę co jest super pożywką dla grzybka ...
Ja kąpie małego codziennie, ale zawsze jest to raczej takie szybkie obmycie. Ostatnio urządziłam sobie z nim wspólną kąpiel w wannie
A od wczoraj na 2 tygodnie ma znowu plaster na brzuszku ( na przepukline pępkową) więc wtedy wogóle jest cudowanie z myciem żeby go nie zamoczyć. Z kolei fizjoterapeutka też nam proponuje zaplastrować mu brzuszek , ale z powodu rozstępu mięśni prostych. Czy wasze dzieciaczki mają taki rozstęp? czytałam że to normalne i w miarę jak dziecko rośnie i staje się bardziej ruchliwe i mobilne problem zanika...więc nie wiem czy jest potrzeba już w to ingerować.
Wrzucam zdjęcie, bo małemu w szczęce coś chyba kiełkuje
Zobacz załącznik 787818 , to by tłumaczyło jego
marudkowanie w ostatnim czasie. Smaruję mu dziąsła mascią Dentinox, ale nie chcę przesadzać z jej stosowaniem. czy ta homeopatyczna Camilia jest też skuteczna?
Mój mąż ma od poniedziałku wreszcie tydzień urlopu , więc już mu oswiadczyłam ,że ja też biorę w poniedziałek urlop i wybywam na szoping, muszę dokupić jeszcze trochę prezentów i jakis ciuch nowy by się przydał. Więc wyjdę i nie wiem o której wrócę
A w srode mam wigilijkę w pracy więc też będzie wychodne