reklama
Ja poczekam do 5 miesiąca i zacznę marchewkę podawać.
A z tym spaniem w nocy to mam tak samo, jak był mniejszy to spał więcej a teraz budzi się co 2 godz, nawet nie z głodu a tak poprostu. Kręci się, wierci, opowiada, nogami wali po przewijaku, no szału idzie dostać.
Marzę o jednej przespanej nocy
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A z tym spaniem w nocy to mam tak samo, jak był mniejszy to spał więcej a teraz budzi się co 2 godz, nawet nie z głodu a tak poprostu. Kręci się, wierci, opowiada, nogami wali po przewijaku, no szału idzie dostać.
Marzę o jednej przespanej nocy
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
Fanka BB :)
Ja to nie marzę już tylko o przespanej nocy, ale o 1 dniu wolnym który wykorzystam do tego, żeby pójść i gdzieś się spić do nieprzytomności [emoji6] A tu z mocniejszych trunków, to na razie tylko Inka mi przysługuje [emoji16]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj maly ma plaska poduszeczke w lozeczku i ladnie na niej spi od poczatku. Nie ma opcji zeby sobie nia krzywde zrobil. A w wozku mamy motylka i tez jest spoko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
polcia177
Moja jeszcze podusi nie ma. Co do nocy to u nas w kratke ale spij mniej i gorzej niz jak była młodsza.
Ten skok jest co raz gorszy od wczoraj non stop marudzi ja juz nie wiem. Na spacerze spała tylko 20 min..
Dziewczyny co dają mm mozecir napisac w jakich godzinach jedzą wasze dzieci. Chcialabym wiedzieć jak taka doba wyglada. Bo cyca chce co raz mniej i co raz czesciej daje mm a nie wiem ile ma jeść. .
Ten skok jest co raz gorszy od wczoraj non stop marudzi ja juz nie wiem. Na spacerze spała tylko 20 min..
Dziewczyny co dają mm mozecir napisac w jakich godzinach jedzą wasze dzieci. Chcialabym wiedzieć jak taka doba wyglada. Bo cyca chce co raz mniej i co raz czesciej daje mm a nie wiem ile ma jeść. .
reklama
Effa84
A jak u Ciebie przechodzi skok? W sensie co się dzieje?Moja jeszcze podusi nie ma. Co do nocy to u nas w kratke ale spij mniej i gorzej niz jak była młodsza.
Bo nie wiem czy u mnie się nie zaczyna [emoji46]