reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

No wiecie co Wam powiem ? Tak to wygląda w naszym przypadku, że biadolimy jak to już chcemy urodzić a jak coś się zaczyna dziać typu skurcze, bóle w krzyżu czy coś to z automatu strach i panika :) Ja tam mam ciągle.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
helleovet - ja też jeszcze 3 tygodnie, także nie będziesz sama na koniec :wink:

mnie niestety też już dopadły bezsenne noce od jakiegoś czasu :sad:

Mamakulka, masz racje :-). Ja jestem zawiedziona ze nie zostałam sierpniowa mama w lipcu, a dzisiaj po wizycie jak dowiedziałam sie ze rozwarcie na 2 cm i w sumie w każdej chwili moze sie zacząć to strach i panika ;-). Teraz idę sie troche wyspać bo w nocy mało spałam, a moze trzeba sie przygotować do ciężkiej pracy ;-)

Ja też chyba pójdę się położyć...choć poniedziałek to wiecznie jakieś telefony i problemy ...

W aptece można kupić te listki aby sprawdzić czy to wody czy nie

Ale narzekacie,heh no ale w sumie teraz to juz kazda ma prawo bo wszystko boli,przeszkadza i wogole.

A tak naprawdę to dopiero się zacznie narzekanie...a bo kolki,noce nie przespane, piersi bola,pokarmu malo,wysypki,kupki,chorobska i wiele,wiele innych rzeczy.
Potem to dopiero będzie co pisac...

...ja prawdopodobnie bede miala cc we czwartek. Myślałam ze będzie na srode, no ale wyszla opcja czwartku

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja wam zazdroszcze tych cc to znaczy nie samego zabiegu ale tego ze wiecie kiedy bedziecie miec juz malenstwa ze soba a my musimy czekać i nie wiemy kiedy sie zacznie
Mi do terminu zostalo zaledwie 12 dni :-)

Ja bym wolała nie przenosić. panicznie się tego boję. ostatnio synek w zielonych wodach leżał ale jak długo to nie wiem. poza tym moja mama przylatuje od 2-12.09 i wolałabym żeby jyz dzidzia była a nie ze 1.09 się urodzi;) tutaj w holandii dostaje się do domu opiekę na tydzień i wolałabym żeby nie naszlo się to z pobytem mamy. tak więc w terminie jak dzidzia będzie to będzie idealnie ;) ale jak to zrobić hahahaha

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieńdoberek :)

Strasznie Wam współćzuję zgagi. W ciąży dopadła mnie może ze dwa trzy razy to miejsca sobie nie mogłam znalezc a co dopiero w nocy...Ja to strasznie senna jestem i nawet śpię, ale pęcherz mnie budzi tak, że jak już próbuję się podnieść to mam wrażenie, że dziecko mi wypadnie hehe i tak ze 4 razy w nocy :) Jeszcze gdybym poszła do łóżka to nie, najpierw idę do lodówki po picie bo mam wrażenie, że zaraz uschnę z pragnienia i tak kółko się zamyka ;)

Sierpień nadszedłbędziemy wszystkie siedziały jak na szpilkach :)
Magdalena a co u Ciebie? Byłaś wczoraj na IP z tymi skurczami? A może już tulisz maleństwo?
My dziś ze starszakiem na godź W się wybieramy i już nie mogę się doczekać :)

Jutro mam kontrolone KTG w szpitalu i mimo CC jestem ciekawe jak moje podwozie się ma na 2 tyg przed terminem. W srodę zaczynam 39 tc.

Do góry