reklama
Magdalena T.
Fanka BB :)
Kobietki jesteście nie ocenione... Za nic w świecie nie pomyślałam o tym że materac może śmierdzieć, zaraz wyjmuje
Ja po ktg... Niby jest ok. Skórcze zaczynają się pojawiać tzn te przepowiadające.
A co do kolejek to mnie się zdarzy że ktoś przepuści. Kiedyś czekała mnie godzinna kolejka za rurką kokosową to panowie z obsługi zawołali mnie na sam początek... Mile co prawda, ale ja też nie lubię się zbytnio wychylać
Też mam nadzieję że po ciąży się jakoś ogarnę...daje sobie rok. Niską samoocenę mam chyba od zawsze :-/
Ja po ktg... Niby jest ok. Skórcze zaczynają się pojawiać tzn te przepowiadające.
A co do kolejek to mnie się zdarzy że ktoś przepuści. Kiedyś czekała mnie godzinna kolejka za rurką kokosową to panowie z obsługi zawołali mnie na sam początek... Mile co prawda, ale ja też nie lubię się zbytnio wychylać
Też mam nadzieję że po ciąży się jakoś ogarnę...daje sobie rok. Niską samoocenę mam chyba od zawsze :-/
mrs_hermit
Zaangażowana w BB
Kilka godzin, jak urodzisz rano to po południu wychodzisz. Minimalnie do pierwszego siku, bez tego nie wypuszcząMamakulka przyznam, że ja z ciekawości też chyba bym zobaczyła [emoji1] również zazdroszczę pewności siebie. materac mam w foli i nie wiem czy poscielimy czy mąż to zrobi przed wyjściem ze szpitala. Hermit ile w UK leży się w szpitalu po urodzeniu naturalnie bez komplikacji?
[emoji173]
sierpniowka
Hermit u nas po 4 godzinach niby masz iść do domu czego zupełnie nie rozumiem [emoji32] Moja koleżanka wyszła po 5 godzinach i na następny dzień wracała bo mały dostał zoltaczki. Ja pytałam położnej czy można dłużej powiedziała, że jak to moje pierwsze i jestem przed 30 to nie będzie problemu, upre się i nie wyjdę najwyżej [emoji1][emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
Magdalena T.
U nas w Rossmanie wołają nawet jak jest jedną dwie osoby przed ciężarną. Dbają o kobietki w ciąży chociaż gdzieś
jaspis
Dziś cały dzień mnie głowa boli, a już dawno mnie nie bolała Ciężki dzień dzisiaj.
maldob dobrze, że dzidziuś szaleje
Mamakulka wybacz, ale rozbawiła mnie twoja historia, chociaż wiem, że dla ciebie śmieszna nie jest i nie zazdroszczę, no ale cóż, stało się. Kiedyś sama będziesz się z tego śmiała, a może nawet bliższy kontakt z tą znajomą złapiesz
Angelikaaa ja jak chodzę to mam non stop twardy brzuch i ogromna siła ciążenie ciągnie go w dół, myślę że to normalne na tym etapie.
Ja też boję się porodu sn i wolałabym nie wiedzieć co mnie czeka.... Cc z resztą też się panicznie boję... Ale co zrobić???
maldob dobrze, że dzidziuś szaleje
Mamakulka wybacz, ale rozbawiła mnie twoja historia, chociaż wiem, że dla ciebie śmieszna nie jest i nie zazdroszczę, no ale cóż, stało się. Kiedyś sama będziesz się z tego śmiała, a może nawet bliższy kontakt z tą znajomą złapiesz
Angelikaaa ja jak chodzę to mam non stop twardy brzuch i ogromna siła ciążenie ciągnie go w dół, myślę że to normalne na tym etapie.
Ja też boję się porodu sn i wolałabym nie wiedzieć co mnie czeka.... Cc z resztą też się panicznie boję... Ale co zrobić???
kamcia567
Mnie raptem 1 raz babka z kolejce przepuscila w biedrze i to chyba tyle... ale jest dobry patent jak kolejka jest dluga tylko trzeba isc do sklepu z kims np. z mezem. Staje on wtedy przed Wami w kolejce i glosno !!! mowi cos w stylu "o prosze, pani w ciazy, niech idzie pani przede mnie slabo pani wyglada itp." Inaczej ludzie odwracaja glowy i tyle, nie ma tematu :/
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
aniab38
Kilka godzin, jak urodzisz rano to po południu wychodzisz. Minimalnie do pierwszego siku, bez tego nie wypuszczą
o kurde a u Nas minimum 3dni , a jak dziecko dostaje żółtaczkę to i dłużej ...
A ja mam małe stresy bo moja najstarsza pociecha córa pojechała na Woodstock, aż strach jak wróci
będzie wszystko do prania a i ona sama ciekawe w jakim stanie higienicznym będzie hehe
Na ŚDM też jedzie i kolejny stres będzie, ale już z powodu że tak straszą tymi atakami i mnie to wkurza bo tak jakby podpowiadają tym oszołomom żeby zorganizowali atak
Ja też mam jeszcze łóżeczko nie złożone i materac w folii, za waszą poradą materac wyciągnę ,
ale całe łóżeczko pościelę jak wyjdziemy ze szpitala bo u Nas bardzo się kurzy :/
reklama
Mamakulka
Kurde mnie nikt nigdy nie puścił w kolejce...
Jaspis ja juz się z tego śmieje haha ! Wczoraj miałam dół do Chin i myslslam , że jadę na biegun a dziś juz mi lepiej i śmieje się z tej przygody[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jaspis ja juz się z tego śmieje haha ! Wczoraj miałam dół do Chin i myslslam , że jadę na biegun a dziś juz mi lepiej i śmieje się z tej przygody[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom