reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja miałam w minioną sob. ból krocza, ale ból, nie żadne ciągnięcie.
No i na IP okazało się że szyjka się trochę skróciła i mam to małe rozwarcie :/

A u mnie atrakcji nie koniec :'(

Dzisiaj mam rozwolnienie, nie wiem, chyba od barszczu na zakwasie.
No i znowu skurcze, bo takie skręcanie w jelitach temu sprzyja.

Cała jestem znerwicowana w tej ciąży.
W ogóle się nie mogę uspokoić ani porządnie odpocząć :(

Już powoli łapię doła.

A u mnie dzisiaj zdrowe żarcie - kanapki z twarożkiem i rzodkiewką (o smaku "bezsmaku", bo jeszcze jednak za wcześnie).
No i był "zdrowy" barszczyk do pierogów ruskich.
No i mam, leżę znowu pół dnia.
Mąż się z pracy zwalniał, żeby się małym zająć.

reklama
hahahhahaa okasia ma to całą liste badziewnych E i barwników :D alfabetycznie rzecz ujmując chemii od zajechania

ale zupka chińska :D normalnie tego nie jem a fuj a fuj...... idę wodę grzać bo już wytrzymać nie mogę :D

fimka bidulko tule a ty sie nie dołuj

Koficzka raz na jakiś czas można :) A jak przypili to nawet trzeba. Ja zjadłam lody magnum w grubej czekoladowej polewie, też normalnie ich nie jem, wolę sorbety, ale cóż :) Na wypadek gdybym się rozmyśliła zanim wrócę do domu kupiłam jeszcze rożki, lody oreo i kaktusa :) aaa i jeszcze ciastko francuskie z czekoladą. A żeby zamaskować wyrzuty sumienia wzięłam sok jednodniowy :)

Fimka bardzo Ci współczuję. Oby jak najszybciej przeszło żebyś mogła nacieszyć się ciążą!

zachcianki- ja jem jak najeta szczegolnie wieczorem. masakraaaaaaaaaaaaaaa i kocham slodycze kochammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

fimka
biedulo kuruj sie i odpoczywaj

sok jednodniowy wyciszy sumienie :D
u mnie jabłka wyciszają a młody po nich skacze jak na dobrym disco :D

nie mam w domu czekolady....jest dzieci- głupio dzieciom zeżreć czekoladę i zwalić na nienarodzonego brata :D
ja mam swoja co na swieta dostalam ale jak sie skonczy to malej podbiore niepostzrezenie- to silniejsze ode mnie ejst naparwde

Ja miałam w minioną sob. ból krocza, ale ból, nie żadne ciągnięcie.
No i na IP okazało się że szyjka się trochę skróciła i mam to małe rozwarcie :/

A u mnie atrakcji nie koniec :'(

Dzisiaj mam rozwolnienie, nie wiem, chyba od barszczu na zakwasie.
No i znowu skurcze, bo takie skręcanie w jelitach temu sprzyja.

Cała jestem znerwicowana w tej ciąży.
W ogóle się nie mogę uspokoić ani porządnie odpocząć :(

Już powoli łapię doła.

A u mnie dzisiaj zdrowe żarcie - kanapki z twarożkiem i rzodkiewką (o smaku "bezsmaku", bo jeszcze jednak za wcześnie).
No i był "zdrowy" barszczyk do pierogów ruskich.
No i mam, leżę znowu pół dnia.
Mąż się z pracy zwalniał, żeby się małym zająć.
Fimka trzymamy kciuki aby samopoczucie się poprawiło.... [emoji110][emoji110]

A co tam, to ja z Wami na pocieszenie.
Wygrzebałam z zamrażarki :D

Załączniki

• 12966746_10209774670911330_1096593754_n.jpg
    12966746_10209774670911330_1096593754_n.jpg
    120,1 KB · Wyświetleń: 75
hehe ja sie cieszylam, ze wszelkie pokusy slodyczowe w koncu zniknely z barku, ale dzis wracajac do domu bylam na takim glodzie slodyczowym, ze zaszalalam i kupilam czekolade z ryzem dmuchanym, ptasie mleczko cytrynowe i tiramisu, do tego prazynki solone i popijam "naturalnym" sokiem jablko-mieta, a zucilam sie na to wszystko jak szczerbaty na suchary

reklama
Do góry