reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki :-)
Od jakiegoś czasu poczytuje forum, ale w końcu postanowiłam się przywitać. Mam na imię Kamila i czekam na pierwszego dzidziolka, na wtorkowym usg połówkowym dowiedziałam się że będzie to córcia :-) która w 13 tc była chłopcem ;-) ale wiadomo że tak szybkie potwierdzenie płci to trochę wróżenie z fusów. Obecnie 21+1 tc, termin mamy na 10.08. Ruchy małej czuję już wyraźnie od tygodnia, cudowne uczucie :-) najbardziej ruchliwa jest po slodkim oczywiście. Będzie pierwszą wnuczką zarówno dla moich rodziców jak jak i dla teściów, także bardzo wyczekane maleństwo.
Pozdrawiamy wszystkie mamy i maluszki!

Witam dziewczyny w sumie to mogę powiedzieć że od wczoraj czuje maleństwo wcześniej co jakiś czas czuć było przepłynięcie ale nie byłam w 100% pewna że to maleństwo.
Wczoraj miałam przedziwne kształty brzucha maluszek się kręcił i wyraźnie czułam ruchy. Dziś tez daje o sobie znać.
Odczuwam na wieczór takie zmęczenie brzuch mnie boli jakbym była już w 8 miesiącu co najmniej i tez mi twardnieje mam nadzieje że to przejdzie.

witaj kamcia!

tamtusia dwójka dzieci wymusza aktywność, a ja też z tych co usiedzieć nie potrafią zbyt długo.....ale wczoraj naprawdę przesadziłam i moje spojenie łonowe tak bolało jak pod koniec ciąży....

u nas zajączek! w niedziele ale przynosi pod poduszeczkę i dzieci są nauczone że zajączek przynosi DROBIAZGI bo to nie Mikołaj super ziom :D dziś pogadam z mężem co w tym roku- ale w tamtym roku dzieci dostały szczoteczki elektryczne i czekoladę ;) w tym roku będzie skromniej bo łazienkę kończymy :D

fimka w załączniku srerbo, ono w ciemnej butelce -raz mi kapło i na etykiecie napis sie lekko rozmazał :) pisz w razie pytan- to naprawdę bardzo dobre srebro

Załączniki

• srebro.jpg
    srebro.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wiem czy to glupie pytanie. Ale lekko kopnal mnie prad od ładowarki wszystko ok czuje sie ok cisnienie ok ale czy dzidzi to moglo zaszkodzic?

polcia nie sądzę by zaszkodziło

a słuchajcie dostałam na naszym wątku dwa negatywy- jak sprawdzić kto tak hojnie obdarował? :D

reklama
Do góry