ANNA mój Michaś od początku ze smokiem, ba to jego najlepszy przyjaciel był a nam bardzo pomógł (;-)) ale jak miał 20 mscy to go przegryzł i wyrzucił ptaszkowi bo ten potrzebował.. i tak skończyła się przygoda ze smokiem
nie wyobrażam sobie dłużej albo 4latek
nie nie! Ale wiem, że się da więc pewnie teraz też wprowadzę.. no bo albo smoczek albo ja będę smoczkiem ;-)
A nie masz jak położnej/pediatry się spytać co z tym pępkiem? Kule belek..
MAJULA ja chyba bym tak zrobiła.. bo oni tylko Ci hamują poród
a Twój lekarz pracuje w jakimś szpitalu?
AGULA ten głód po porodzie
ja przez 2-3 dni nic tylko jadłam.. non stop!
EWAELINKA fajnie, że u Was tak dobrze :-) a karmieniem nie przejmuj się.. jak się nie dało
najważniejsze, że jesteście szczęśliwi!
GAWIT obyś szybko doszła do formy bo na pewno tęsknota za małą Cię zabija.. Będzie dobrze :* a brzuchem się nie przejmuj, przecież wczoraj rodziłaś!
MONIA szkoda, że się wyciszyło
ale pewnie jesteś blisko!
EWCOL a ja zapominam mierzyć cukru
nawet nie wiem czy została mi czy nie eh.. też idę na ten test i na samą myśl słabo mi się robi bleh
WYCZEKANY piękne gratulacje :-)
OJAKA to &&&&&&&&&&7 aby akcja się rozwinęła :-)
ANGIE ja masz mało mleka to na pewno mała będzie głodna i musisz dokarmiać.. Ale jeżeli nie będziesz jej przystawiać to nie rozbudzisz laktacji.. wystarczy, że Ci ten sutek mymła i już dobrze bo pobudza
masz laktator? Też sobie rozbudzaj piersi.. Trzymam &&& i nie poddawaj się jeżeli chcesz karmić ..
Ja robię dzisiaj na obiad naleśniki :-) po południu i tak idziemy do siostry na działkę i będzie grill.