reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Może określę, co rozumiem jako gorszą ;-) Dużo żuli, więcej hałasu, brudno, smrodliwie :D to odnośnie tych żuli, same widoki nieco obskurne :) i mam wrażenie, że mniej bezpiecznie.

reklama
Magda planowalam kupic zwykla oliwke w caufllandzie ale bylam odebrac mezowi lekarstwa w aptece i spytalam pania czy maja takie olivki i ona mi polecila ta ....spojrzalam na cene 10.48 eu doznalam szoku ale sie skusilam ...ta jest firma ktora produkuje rzeczy hipoalergiczne i drugi raz poszukam na e-bay albo w aptece wysylkowej mysle ze wtedy bedzie tansza

http://m.ebay.de/itm/180684844395?nav=SEARCH

Niestety sprawdzalam teraz na e-bay i jest niewielka roznica ceny bo 9.99

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Izis podobno jak wejdziesz do mieszkania to od razu poczujesz ze to twoje miejsce :-) ja tez tak mialam ....super czas przed Wami :-)

Dziewczyny ogladam wlasnie na polskim allegro spodnie ciazowe i widze że spory wybor tam jest tylko zastanawiaja mnie rozmiary w de mam 36 w pl jak mierze jeansy to 38 i teraz nie wiem ...mam 173 wzrostu ...chcialabym miec jeansy z pasem no w moich juz nie chodze bo w tylku i nogach sa ok ale mam strach sie zapinac i chodze w leginsach ..u mnie jednak takie spodnie sa drogie i szkoda mi wydac tyle kasy na tz. Chwike
A moze powinnam zamowic rozmiar 40 ... przyznawac sie ktora jest podobnego wzrostu hihihi :p

Izis mieliśmy jak Ewaelinka piszę gdy kupowaliśmy mieszkanie w pl. I ku naszemu zdziwieniu wybraliśmy dużo mniejsze niż chcieliśmy, jednak wiedzieliśmy, że to to.
My też na etapie przeprowadzania. Temu teraz rzadko bywam, na tydzień mamy do oglądnięcia jakieś 60 mieszkań, pierw dzielnice, gdy coś nam się podoba to możemy się umówić na oglądanie. Ten tydzien był strasznie zabiegany, do tego Abby - najmniejszy kociak miał sterylke więc potrzebuję opieki. Jordan chory, wczoraj 3h u weta. I tak leci. Nie mam czasu za dnia się nawet położyć na chwilkę.

Czytałam, że czujecie już ruchy i jestem w szoku :-D słyszałam, że dopiero gdy dzidzia będzie miała powyżej 10cm i raczej gdy macica przesunie się już wyżej w skończonym 16 tyg. A tu takie nowinki. Sama nawet nie wsłu****ę się by coś czuć, bo nastawiłam się na czekanie jeszcze jakiś 2 tyg ale chyba będę bardziej przeczulona teraz :-D serdeczne gratki dziewczyny :-D

Witam was sobotnio :)
izis też bym była za mniejszym, ale może jeszcze coś fajnego w tej lepszej dzielnicy traficie.

Do mnie mama rano zadzwoniła z wiadomością, że zmarł nagle nasz znajomy...37 lat...Grał w piłkę i źle się poczuł. Będą mu robić sekcję. Zostawił niepracującą żonę i syna autystyka :((( nie mogę przestać o tym myśleć.

O matko Kahaka ja tez nie bede mogla przestac o tym myslec!
Moj maz gra w piłkę tak zazwyczaj raz w tyg. I tez ma 37 lat.:shocked2: ciagle sie slyszey takie rozne przypadki nawet pilkarzy zawodowych na boisku...ale co zrobic! Twierdzi ze na szachy sie nie przezuci:eek: Do tej pory noge tylko zlamal na meczu. Strasznie współczuję kobiecie!:-(

Kahaka - bardzo mi przykro....:-(

ja dziś zapracowana, od paru dni strasznie mnie ciągnie, chyba macica się rozrasta, bo po bokach bardziej, promieniuje az do pachwin i miejsc intymnych.... wczoraj mialam taki przykurcz pośladka i nogi z lewej strony, że chodzic nie moglam i przelezalam calą noc na prawym boku, dzis lepiej.... tylko to ciągnięcie... no i sobota - sprzatanie.... na szczescie malo juz zostalo:-D

a po poludniu jadę odwiedzić moją maleńka bratanicę :-)

Witam was dziewczynki :)
Dzis piekny dzionek a ja cała tonę w chusteczkach :p Takiego kataru to dawno nie mialam :/ Troche mi lepiej niz wczoraj ale katar strasznie uporczywy.
Miłego dnia ;)))

reklama
Kahaka takie informacje sa straszne :-( przykro mi

Ja dzis w nocy zostalam ciocia ,kolerzanka urodzila synka ..juz mi wyslala zdjecie ...przeslodkie malenstwo

Do góry