reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

No troche cos moglam pokrecic bo dokladnie nie pamietam ale teraz mi cos swita, ze to po tych blizniakach pisala ze jest znów w ciąży i ze podczas wypadku tez w niej byla...?? Nie wazne zresztą...rozne dziwactwa i zboczenia maja ludzie wiec trza uwazac!
Dobranoc!

reklama
Co ja tu czytam w ogóle za historie :p No fakt, dziewczyna byłą jakaś trochę "dziwna", ale staram się tak nie oceniać ludzi - a jednak czasami przeczucie się sprawdza ;)

Jejku dziś pobiłam rekord, K. miał budzik przed 5 ustawiony na wstawanie i w zasadzie rozbudziłam się wcześniej od niego i od tamtej pory nie śpię. Oczywiście nie robię nic konkretnego, leżę i oglądam różne rzeczy w internecie, mieszkania, meble, rzeczy dla dzieci etc. A mogłabym robić coś pożytecznego bo pewnie potem przyjdzie kryzys i padnę.

Słonko widzę, że już wstaje, na dworze 3 stopnie według wskazań na termometrze :D

Zadam Wam dziwne pytanie - lepsze większe mieszkanie o 10 m w beznadziejnej okolicy, czy mniejsze w fajnej okolicy ? :D Mam duży dylemat :sorry:

Co do wstawania jeszcze, już kiedyś pisałam o porannym katarze. W dalszym ciągu tak mam, nie rozumiem tego. Jak tylko się obudzę z rana "wierci" mnie w nosie, zaczynam kichać i leci katar w formie "woda z nosa" jakiś czas. Zawsze mam problemy z zatkanym nosem, chyba krzywa przegroda i coś tam jeszcze, ale to co teraz mi się robi jest...dziwne :)

Ktoś pytał o śluz - ja mam znacznie więcej, wkładki stały się moimi koleżankami.

Smaki...u mnie to zależy od dnia, jednego mam chęć na ciasto z galaretką, innego na makaron z sosem i mięsem mielonym, a jeszcze innego na wcześniej wspomniany twarożek ;) Dlatego nie wiem, czy te smaki mają coś wspólnego z czymkolwiek ;)

mniejsze w lepszej okolicy :) takie jest moje zdanie... ekonomiczny powód jest taki, że sprzeda się w razie czego szybciej i w lepszej cenie, bezpieczeństwo dzieci ponad wszystko

wiecie co nie rozumiem po co robić takie rzeczy jak trollowanie !!!!!!!!

izis myśle ,że mniejsze w lepszej okolicy :-)

wczoraj przyszli nasi przyjaciele ,zrobilismy kiełbaski z ogniska(rozpalone w kominku),zjadłam z takim apetytem,że szok a po 2 h oddałam dosłownie wszystko-oj a tak sie cieszyłam ,że juz mi przeszło :-D

a wiecie co -wczoraj weszłam do esotiqa bo maja wyprzedaże-kupić nowy cyckonosz-przed ciążą 75 B a teraz 80 C -wbiłam się w pozytywny szok :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie ...ja tez wstalam ...nadrobilam juz to co pisalyscie i jestem w szoku tym bardziej ze ja tez w niemczech mieszkam :-/
Napisze wam ze wczoraj nie zafarbowalam wlosow jakis len mnie ogarnal ,ale za to wyprobowalam nowy olejek do brzuszka :-) co prawda byl drogi i z apteki ale juz po uzyciu skora rewelacyjna :-)
Kolezance ktora pyta o mieszkanie to napisze ze mysle ze czasem warto dluzej poszukac bo nawet w dobrej dzielnicy (a tylko taka bralabym pod uwage) trafiaja sie ciekawe oferty -my tak ponad rok temu kupilismy dom i wiem ze moje dziecko jest tu bezpieczne i mam super sasiadow :-)

Izis czytalam kiedys ze katar w ciazy to przez hormony i jak nie ma innych objawow typu kaszel goraczka to trzeba z tym zyc ,ale jak zawsze zaznaczam ze lekarzem nie jestem :-*

Ostatnia edycja:
Na wątku staraczek też była jedna dziewczyna co niby dziecko przy porodzie straciła i co chwile coś złego jej się przytrafiało , pisała nawet długo i nikt by nie pomyślał że to jedna wielka ściema, człowiek myśli że już zdążył kogoś troszkę poznać a tu taki szok pisała na paru forach i w pewnym momencie zaczęła gubić się co na którym pisała . No niestety to jest net i nigdy do końca nie ma się pewności kto jest po drugiej stronie .

Beetka -poczytałam trochę wątek i się poryczałam :( , też nie słyszałam o tym .

Izis - ja też bym wybrała mniejsze w fajnej okolicy , choć 10 m to sporo :)

Ewaelinka - co to za olejek masz ?

Z tym katarem to może to faktycznie hormony, też o tym słyszałam. Dziwi mnie tylko, że rano tak mam po przebudzeniu, a wciągu dnia to tylko jak zwykle wszystko "przytkane" :D

Co do mieszkania pewnie macie rację. Nie chcemy też szukać i czekać za długo bo mamy ograniczone możliwości budżetowe, a zauważyłam w tym roku wzrost cen :no: i dwa fajn e mieszkania już nam uciekły z przed nosa (bardzo jesteśmy tym zniesmaczeni :-D ).

Jest jeszcze jeden plus tego mniejszego - mam bardzo blisko 3 koleżanki :-) i K. miałby bliżej do pracy niż z tamtego drugiego.

Wysylam fotke i sa jego dwa rodzaje jeden naturalny ,a drugi mango (niestety mango nie bylo) nie chce robic reklamy ale skore mam jak z aksamitu i nie lepi sie jak zwykla oliwka :-)

Załączniki

• 1391847250245.jpg
    1391847250245.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 34
Hej hej.
Izis ja to nie wiem co rozumiesz pod pojęciem dobra dzielnica,bo dla każdego co inego. I chyba wolalabym większe mieszkanie. Ewelinka w polsce tego nie ma
Aj mieszkam 3km od granicy z Niemcami a w ogóle nie jezdze na zakupy,bo nie mamy auta...ehhh
Trolle sie zdarzają.raz łatwiej raz trudniej wyłapać. Jak bardzo trzeba być samotnym człowiekiem,żeby tak sie zachowywac...

reklama
Do góry