reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
keeplovin ciekawa jestem jak się odniesiesz do tego co napisała bobofrutek...
Ja nie rozumiem jaki ludzie mają cel w takim trollowaniu :/

Trudno to nazwać trolowaniem, bo przecież nikogo nie obraza, ani nie ubliza, ale zdecydowanie ma problem i tu jej raczej nikt w tym nie pomoże.

A ja dziś sushi jadlam na kolacje. Wprawdzie tylko ogorek, albo awokado i pieczony łosoś, ale smak nadal stary i prawie zapomniany. Tak pisalyscie o serze i niedozwololonych smaczkach, ze mi sushi zachciało. Pychotka.

Ostatnia edycja:
Jaki sens ma takie zachowanie? Dziwne...
A zmieniając temat to skoro mowa o usg połówkowym to znalazłam coś takiego tu na forum: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/
nie miałam pojęcia o czymś takim, na pewno zapytam na usg połówkowym.

Nie wiem. Nie czytam. Nie chcę sie denerwować. Poza tym wychodzę z założenia, ze powinnam ufać swojemu lekarzowi i jeśli cokolwiek jest nie tak to on pierwszy to zauważy.

Beetka to ciekawe, pierwsze slysze o tym ale nieomieszkam zapytac na polowkowym o to!
Co do trolowania to u monej bratowej na forum ona rodzila w 2007 to dopiero byla akcja. Dziewczyna pisala b. dlugo...ze ma jakies dziecko i wtedy niby urodzila blizniaki. Trwalo to cala niby ciaze i potem jak dzieci chyba nie mialy roku...dobrze nie pamietam to napisala ze miala wypadek samochodowy w wyniku ktorego jeden blizniak zmarl a drugi ledwo uszedl z zyciem. Zatrzesla calym forum wszuscy jej wspolczuli a potem odezwala sie prawdziwa matka "jej" dzieci czy jakos tak to bylo w kazdym razie ktos kto nawiazal z nia kontakt bo to w skandynawii gdzies sie dzialo. Okazalo sie ze ta panna byla tam opiekunka tych dzieci nawet tak mialy na imiona i wogóle, zdjecia wstawiala obcych dzieci. Wszystko sie zgadzalo tylko ze nie byla ich matka i nie bylo zadnego wypadku. Jakos wpadla...To szok do czego można sie posunac! Nie wiem z nudow czy chora jakaś! Ludzie pewnie potem wszedzie ostrzegali zeby opiekunki z Polski nie zatrudniac;-)
Wez tu wogóle opiekunke zatrudnij po takiej akcji!:szok:

reklama
znam "akcję"
wszystko się zgadza - tylko nie miała więcej dzieci poza bliźniakami i nie Skandynawia a Niemcy.
Staramy się wyłapywać takie osoby ale niestety nie wszystkich się udaje szybko wykryć.
Dlatego czujność użytkowniczek i zgłaszanie do nas wątpliwości się przydaje.

Do góry