reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

justyna myślałam jednak że troche bliżej :-) do Gorzowa to mam spooooroooo:-D

ja może z 1kg przytyłam..ale nie wiem dokładnie

reklama
Ja to bym mogła jeść wszystko. Od niczego mnie nie odrzuca. Mogę jeść mięcho, a za chwilę coś słodkiego. Chciałabym dziewczynkę tak bardzo, więc jest nadzieja:-). I zakupiłam dziś ser camembert, zaraz go pochłonę :-)
Mi przybyło ok 1 kg, na każdej wizycie położna mnie waży.

kami-30 ja mam tak że cały czas myślę o jedzeniu, ale jakoś nie jem dużo, bo nie mogę. Jem często a mało :-) a jak się kładę wieczorem spać to też myślę co bym zjadła na śniadanie ;-)

Co do śluzu, to ja mam więcej. Zawsze mam wkładkę, bo takie wrażenie mokrości.

to super :) zapoznam sie o czym piszecie fajnie ze takie forum powstalo . :-) jak sie czujecie ? i jakie badania juz mialyscie wykonane do tego czasu ?

Ostatnia edycja:
Molia - tutaj piszemy co nam ślina na jezyk przyniesie, na innych wątkach staramy się pisać to, co jest tematem wątku :-D
mamy galerię, opisujemy swoje wizyty, planujemy zakupy itd. itp.

Molia - Witaj :-*

Dziewczyny mialo byc grzanie sofy przy fajnych programach ,ale nie wyszlo -w drodze czekania urwal mi sie film :-/ i praktycznie do teraz piescilam oczy hehe

Carine ,Molia - witajcie :)

Martuśka - jakie krople do nosa dostałaś ? bo ja się męczę z katarem strasznie. Zdrówka życzę !

Hania - ja mam trochę więcej śluzu niż zwykle

Beetka - dzięki , nie pomyślałam o tym oil olbas , biedna się męczy , najgorzej z zasypianiem . Gratuluję pierwszych ruchów :)

Ja w ogóle nie mam ochoty na słodkie i u mnie to się sprawdza bo chłopak będzie , z Majką mogłam tonami jeść migdały w czekoladzie :)

Gawit - również dzięki , już zapisałam i lecę jutro do apteki

Dobrej nocki .

reklama
witam :)

pisze poniewaz chce was ustrzec przed oszustka jaka jest keeplovin. laska dodaje zdjecia nie swoje tylko ukradzione z neta. nie dajcie jej sie oszukac i proponowalabym takiego trolla jak ona od razu zglosic do admina zeby zablokowali ją. ponizej podaje linki do zdjec jakie dodala jako swoje a jakie sa w internecie i nie sa one jej (popatrzcie na daty i opisy )

30 tydzień ciąży - Zdjęcie 22 z 25

to zjecie ponizej dodala na glownym forum brzuszkow jako swoj 10 tydzien

10 week belly pic with twins!!!! - Multiples and Twins - WhatToExpect.com

to dodala jako zekomo jej rysunek (popatrzcie daty komentarzy do obrazka )

Sketches- Kitty and baby -penc by Seraphim-burning on deviantART

to zjdecie dodala jako swoje blizniaki na blogu ( po prawej stronie mozecie znalezc )

Smithback Twins: 16 Week Ultrasound Pictures!

chyba starczy dowodow?

najlepiej jak wasz moderator zglosi ja do admina

zycze spokojnej ciazy :)

Do góry