Również tak mam z miesiączki na 28 sierpnia i również mam wizytę 02.01 . Nie będzie za późnoCzęść Dziewczyny.. bardzo nieśmiało się witam, testy pozytywne od tygodnia, dzis 4t+4d więc jeszcze bardzo wcześnie.
Termin z OM to 28.08. Bety nie badałam jeszcze gdyz przechodziłam niestety grypę i nigdzie się nie ruszam, zajadam czosnek, dostałam leki przeciwwirusowe i modlę się żeby było wszystko ok.. Pierwsza wizyta 2.01 (6+0).. czy nie za późno?
Poradzcie proszę czy powinnam i jak często badać betę i progesteron bo widzę że dużo z Was to robi.?
reklama
dominisia2605
Zaciekawiona BB
Mam wyniki pierwszych tych badań w poprzedniej ciąży lekarz nie zlecił mi badań na cmv teraz tak i przeciwciala igg wyszły pozytywne a igm negatywne . Aż się stresuję
Malina_po30
Fanka BB :)
To wydaje mi się że dobrze, gdy masz IGG pozytywne? To znaczy że masz przeciwciałaMam wyniki pierwszych tych badań w poprzedniej ciąży lekarz nie zlecił mi badań na cmv teraz tak i przeciwciala igg wyszły pozytywne a igm negatywne . Aż się stresuję
dominisia2605
Zaciekawiona BB
Właśnie nie rozumiem tych przeciwciał igg a przeciwciał igm .To wydaje mi się że dobrze, gdy masz IGG pozytywne? To znaczy że masz przeciwciała
Patka2207
poprzednia robiłaś w sobotę ?Dziewczyny , odebrałam wyniki beta HCG i jest 437 płacze ze szczęścia . A więc na 02.01 będzie widać już pewnie serduszko
Igg to znaczy , że masz przeciwciała i już przeszłaś zakażenie, igm + to aktywne zakażenie. Więc spokojnieWłaśnie nie rozumiem tych przeciwciał igg a przeciwciał igm .
Malina_po30
Dziewczynki, a jaką macie ferrytynę, badałyście ją ?
reklama
Tak robiłam w sobotę i było 185,54poprzednia robiłaś w sobotę ?
Podziel się: