Annnna1994
Fanka BB :)
Ja każdego dnia mam inne objawy x) ale nie są jeszcze jakieś złośliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka masz dawkę?W ciąży niestety te hormony szaleją okropnie. Ja przed ciążą miałam już 1,4, ledwo zaszłam wskoczyło na 2,5. Teraz po zwiększeniu dawki euthyroxu po niecałych dwóch tygodniach spadło na 1,6.
Euthyrox szybko działa
Tylko się cieszyć ja na szczecie mam tylko delikatne mdłości i lekki ból podbrzusza. Nie wyobrażam sobie wymiotów i wstrętu do jedzenia trzeba się cieszyćdziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
u mnie dzisiaj 5+3 i brak jakichkolwiek objawów, czy powinno mnie to martwic ?
wczoraj z ciekawości zbadałam betę i była 29.048
dobrze że jutro mam wizytę ale troszkę sie stresuje...
u mnie sam początek i zaczynam czuć sutki coraz bardziej i zaraz pęcherz wysikam chyba… no i cały czas jestem głodna trochę to męczącedziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
Nie mam w ogóle objawów.. poza bólem brzucha od czasu do czasu. Ale w ogóle piersi zero, jakieś wymioty czy coś zero. Bolał mnie żołądek 2 dni, ale czy to od ciąży? Nie wiem… też ze względu na brak typowych objawów się ciągle zastanawiam czy jestem w ciążydziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
Obecnie mam na zmianę. Jeden dzień 0,5 kolejny 0,75.A jaka masz dawkę?
Ejj nie ma sensu badać co tydzień. Takie wiarygodne minimum to miesiącPo sprawdzaniu przyrostu bety teraz sprawdzam przyrost TSH co tydzień przyrost:
2.5
3.0
3.5
Od wczoraj jestem na euthyroxie...