reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
dziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
u mnie dzisiaj 5+3 i brak jakichkolwiek objawów, czy powinno mnie to martwic ?
wczoraj z ciekawości zbadałam betę i była 29.048
dobrze że jutro mam wizytę ale troszkę sie stresuje...
Tylko się cieszyć ☺️ ja na szczecie mam tylko delikatne mdłości i lekki ból podbrzusza. Nie wyobrażam sobie wymiotów i wstrętu do jedzenia 🙈 trzeba się cieszyć ☺️

u mnie sam początek i zaczynam czuć sutki coraz bardziej i zaraz pęcherz wysikam chyba… no i cały czas jestem głodna 😂 trochę to męczące

Nie mam w ogóle objawów.. poza bólem brzucha od czasu do czasu. Ale w ogóle piersi zero, jakieś wymioty czy coś zero. Bolał mnie żołądek 2 dni, ale czy to od ciąży? Nie wiem… też ze względu na brak typowych objawów się ciągle zastanawiam czy jestem w ciąży 🫣😒🙄

U mnie 4+5 ,mam ciężkie cycki, przy dotyku lekko pobolewają , poza tym często sikam,problem ze snem mam budzę się w nocy i od 4 to juz po spaniu(w poprzedniej też tak na początku miałam),a w dzień jestem zmęczona,poza tym często mi się odbija i żołądek się odzywa a głodna jestem co 3 h gdzie przed ciążą mogłam nie jeść pół dnia

reklama
Do góry