reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana 😞😓
może ciąża jest młodsza? Trzymam kciuki żeby serduszko się pojawiło!

reklama
Warto zobaczyć czy nie masz anemii, bo przy niskiej ferrytynie też takie rzeczy się mogą dziać, a dobrze wykluczyć najprostsze przyczyny zanim pójdziesz do kardiologa :) W ciąży rzeczy się mogą odezwać, wiele na szczęście jest przejściowych!

Cudnie! <3

Mnie nacięli na niecałe 2 cm, ładne cięcie, ładne szycie, więc obyło się bez problemów. Piszę to dla mam, które są w ciąży pierwszy raz, bo pamiętam, że mnie przerażało jak czytałam takie rzeczy ;) Choć oczywiście współczuję Ci takiego doświadczenia :(
ja byłam nacinana przy pierwszym i drugim dziecku ,przy trzecim byłam w szoku bo ja pytam czy duże nacięcie a mi powiedzieli ze wgl nie było potrzebne i mega szybko doszłam do siebie . Więc nie zawsze wgl jest potrzebne

Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana 😞😓
Bardzo mi przykro☹️😢😢 Może jeszcze okaże się że wszystko ok ? Czy już nie ma szans wgl na to ?

Trzymam kciuki aby jeszcze sie pojawiło. Być może na tym USG był do zobaczenia tylko zarodek a na kolejnym dopiero będzie serduszko ?

Dziewczyny dziekuję! Podobno jest jeszcze minimalna nadzieja, wg OM powinien być 8 tydzień, nawet jeżeli jest wcześniejsza to i tak powinno być już widać serduszko 😐 mogę wybrać termin do szpitala w piątek albo dopiero 28 grudnia, wolę teraz, jeżeli jest coś nie tak nie chce przeciągać tego przez święta, czekać kolejny tydzień czy przypadkiem nie dojdzie do poronienia i udawać przy rodzinie że jest wszystko fajnie (nic nie wiedzą o ciazy, chcieliśmy powiedzieć właśnie w święta).

Dziewczyny dziekuję! Podobno jest jeszcze minimalna nadzieja, wg OM powinien być 8 tydzień, nawet jeżeli jest wcześniejsza to i tak powinno być już widać serduszko 😐 mogę wybrać termin do szpitala w piątek albo dopiero 28 grudnia, wolę teraz, jeżeli jest coś nie tak nie chce przeciągać tego przez święta, czekać kolejny tydzień czy przypadkiem nie dojdzie do poronienia i udawać przy rodzinie że jest wszystko fajnie (nic nie wiedzą o ciazy, chcieliśmy powiedzieć właśnie w święta).
Też bym wolała teraz. A wg usg który tydzień wychodzi?

reklama
Do góry