Zależy od dnia, ale od dwóch tygodni kawa też mi nie smakuje, wcześniej piłam kilka kaw dziennie po tłustych i ciężkich potrawach mam straszną zgagę i rano też dopóki nie zjem czegokolwiek, dzisiaj ciężki dzień bo niedobrze mi po wszystkim- herbata, chleb z masłem, owsianka, nic mi nie pasuje, ale jeszcze nie zdarzyło mi się wymiotować i mam nadzieję, że zostanie tak już do końca I też wcześniej non stop jadłam słodycze, teraz wole kwaśne soki i słone potrawy.Są produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu
reklama
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
U mnie nic. Mogę jeść wszystko jak narazie odstawiłam kawę i zieloną herbatę. Za kawą nie tęsknię ale za herbatą już tak. Najważniejsze że mdłości minimalne jużSą produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu
angeliskax
Moderator
lepszy antybiotyk niż żebyś miała bardziej zaszkodzić. Będzie dobrzeNo i już po wizycie, nie może wykluczyć tego krztuśca, gardło bardzo czerwone. Bez antybiotyku się nie obejdzie. Od samego początku cholerka pod górkę.
Memories
Zaciekawiona BB
Ja w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować
Mama23?????
Fanka BB :)
A to ja też , raczej mi chodziło że było to łatwiejsze niż myślałam . Zero bólu głowy itdTak odrazu rzuciłam palenie. Raczej mnie nie odrzuciło poprostu dla dobra dziecka zawsze rzucam na czas ciąży
Gosia0132
Przy IVF nie liczy się daty porodu z om. Nie ma to racji bytu (mi to wgl by herezje wyszły ). Chyba, że ktoś był na cyklu naturalnych i zawsze ma owulke 14 dniaWszystko się wyjaśni po USG z zarodkiem wtedy będzie przewidywana data porodu u każdej i tyle to nie będzie już takich rozbieżności. U mnie w om już 8 tydzień ale co z tego jak z USG 7, więc zostaje 7
Annnna1994
No dlatego mówię że u was wyjaśni się po pierwszym USG z zarodkiem data porodu.Przy IVF nie liczy się daty porodu z om. Nie ma to racji bytu (mi to wgl by herezje wyszły ). Chyba, że ktoś był na cyklu naturalnych i zawsze ma owulke 14 dnia
Annnna1994
U mnie też udało się bez problemu w tej ciąży w poprzednich było zdecydowanie ciężejA to ja też , raczej mi chodziło że było to łatwiejsze niż myślałam . Zero bólu głowy itd
reklama
Annnna1994
Nie dziwię się. Trzymam kciukiJa w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować
Podziel się: