reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja też nikomu nie chciałam mówić dopiero po 1 trymestrze ale jak test wyszedł pozytywny to mój od razu papla rodzicom powiedział . Ja to Wam współczuję dziewczyny że jeszcze pracujecie . 🥺
U mnie nie ma opcji zwolnienia na ciążę. O ile nie jest tragicznie, nie trzeba leżeć, to zwolnienie jest niemile widziane. Ale jest możliwość pracy zdalnej bez ograniczeń.

reklama
Ja nie czuje się spokojniejsza. W poprzedniej ciąży musualalam że mogę urodzić poprostu kolejnego wcześniaka. A teraz myślę że dziecko może mi znowu umrzeć i nie zbyt mnie to uspokaja x)
Ja nie wiem czy bardziej stresujemy się my, które pierwszy raz w życiu przez to przechodzą, czy wy, które już mają ciąże (i czasami też straty) za sobą…

ja czuję lęk i radość, ale w porównaniu do poprzedniej ciąży (straconej) jestem spokojniejsza jakas
Mamy bardzo podobne odczucia. I strach i radość ale i spokój, którego nie umiem nawet wytłumaczyć.
W jednym momencie kupuję ciuszki, a w drugim myślę, że pewnie znów poronie

Mamy bardzo podobne odczucia. I strach i radość ale i spokój, którego nie umiem nawet wytłumaczyć.
W jednym momencie kupuję ciuszki, a w drugim myślę, że pewnie znów poronie
Ja się zastanawiam jak bardzo źle ze mną będzie, jeśli kupię dostawkę do łóżka… znalazłam używaną w dobrej cenie na olx i mnie kusi 😉

Nie musisz się unosić jeśli ktoś inny ma inne zdanie czy coś innego do powiedzenia .

Założyłaś wątek więc to Ty nim "rządzisz " i ustalasz zasady .

Jednak Sugestie innych powinnaś przemyśleć a nie odbierać jako atak .

Równie dobrze mogłybyśmy się nie zamykać w grupę prywatną skoro każdy i każda może do niej przynależeć .
To nie jest unoszenie , tylko ponownie pytam . To ty odbierasz wszystko jako atak . Ja się normalnie pytam że może jednak ktoś przejmie bo ja nie wyrabiam ,staram się zaglądać ale mam trójkę dzieci ,do tego jedno z którym muszę często jeździć po specjalistach więc momentami brakuje już chęci żeby patrzeć co chwilę .

Nie musisz się unosić jeśli ktoś inny ma inne zdanie czy coś innego do powiedzenia .

Założyłaś wątek więc to Ty nim "rządzisz " i ustalasz zasady .

Jednak Sugestie innych powinnaś przemyśleć a nie odbierać jako atak .

Równie dobrze mogłybyśmy się nie zamykać w grupę prywatną skoro każdy i każda może do niej przynależeć .
po za tym jakbyś zauważyła jako jedyna masz problem do listy na prywatny wątek .

reklama
Do góry