reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
@Anula01 trzymam kciuki bardzo bardzo bardzo!! Wiem jak stresujące jest czekanie, ale bądź dzielna!
@Cherry_Tomato no pięknie! Jakie duże Bobo! I jak to wygląda na usg? :D widać coś poza jakąś plamą? 😃
Wyobraź sobie bałwanka tylko z dwóch kulek 😜 I ta mniejsza to nie głowa, co mylnie podpowiada nam logika 🥲 W każdym razie ta większa kropka pulsuje- złącz palec wskazując z kciukiem i szybko pompuj- to dokładnie taki widok :) I to wszystko oczywiście w baloniku zwanym pęcherzyk ciążowy 🪄
Fajnie (czyt. ludzko) robi się dopiero powyżej 11 tygodnia :)

Wyobraź sobie bałwanka tylko z dwóch kulek 😜 I ta mniejsza to nie głowa, co mylnie podpowiada nam logika 🥲 W każdym razie ta większa kropka pulsuje- złącz palec wskazując z kciukiem i szybko pompuj- to dokładnie taki widok :) I to wszystko oczywiście w baloniku zwanym pęcherzyk ciążowy 🪄
aaa jak zobaczyłam USG szwagierki chyba to był 9 tydzień jak dobrze pamiętam. Nazwałam ją ciastek. Bo wyglądała jak ciastek ze shreka 😂

Dobre porównanie haha

To trzyman kciuki za powodzenie w tej ciąży. Chociaż wiem że z każdą strata coraz trudniej uwierzyć w pozytywny finał

reklama
To trzyman kciuki za powodzenie w tej ciąży. Chociaż wiem że z każdą strata coraz trudniej uwierzyć w pozytywny finał
bardzo chciałabym ,aby tym razem się udało.
Liczę,że teraz mam włączoną heparynę i to pomoże,łapię się każdej pozytywnej rzeczy chociażby tych dużych przyrostów (wcześniej były w normie ale nie takie duże) byle tylko jak naj mniej się stresować

Do góry