wiolaho
Fanka BB :)
wspaniałe wieści gratulacjeMamy na pokładzie człowieka 1,3cm z sercem!
Jestem w plecy 3 dni co do terminu z miesiączki, ale zostawiamy ten 4.08 na razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspaniałe wieści gratulacjeMamy na pokładzie człowieka 1,3cm z sercem!
Jestem w plecy 3 dni co do terminu z miesiączki, ale zostawiamy ten 4.08 na razie
awww ja zakwitnę do 3 styczniaMamy na pokładzie człowieka 1,3cm z sercem!
kochana spokojnie, jutro już lekarzMam wyniki. Niestety progesteron ostro leci w dół i już umieram z nerwów…
16.12 - beta 15224, progesteron 17.4
18.12 - beta 22381, progesteron 16.6
20.12 - beta 31640, progesteron 14.3
Ty to jak Ty, ale jak Ci bobo zakwitnie to tez wyjdzie z 1,5cm!awww ja zakwitnę do 3 stycznia
Nie umieraj, już jutro wizyte masz nie ?Mam wyniki. Niestety progesteron ostro leci w dół i już umieram z nerwów…
16.12 - beta 15224, progesteron 17.4
18.12 - beta 22381, progesteron 16.6
20.12 - beta 31640, progesteron 14.3
no sądząc po becie dziś mam nadziej że 3 już serduszko usłyszę ważne, żeby tam człowieczek byłTy to jak Ty, ale jak Ci bobo zakwitnie to tez wyjdzie z 1,5cm!
O jak pięknie to mamy ten sam terminMamy na pokładzie człowieka 1,3cm z sercem!
TakNie umieraj, już jutro wizyte masz nie ?
Będzie dobrze, jak nie to się odezwij, to Ci ogarnę
Nie, nie. To ja z @Cherry_Tomato mamy ten sam termin czyli lipiecO jak pięknie to mamy ten sam termin